Home > Aktuelle nyheter, Iran, Israel, Syria, USA > Israels dommedagsplaner

Israels dommedagsplaner

patriot israel

Plasseringen av og detaljer om en topp hemlig Israelsk base, som kan brukes til å avfyre kjernefysiske angrep mot feks Kina eller Nordamerika ble offentliggjort i begynnelsen av juni. Umiddelbart etter at dette ble avslørt ble historien forsøkt villedet og avsporet med typiske “media svada”. En del av zionistmedia nekter konsekvent også å nevne noe om dette.

Basen, som er beregnet til å huse ICBM’s (Intercontinental ballistic missiles), er bygget i sammarbeid med India og inneholder ikke bare en dommedags “leder” bunker for Benjamin Netanyahu og den zionistiske elite, men også muligheter for oppbevaring av kjenrnefysiske, biologiske og kjemiske stridshoder.

I henhold til etteretningskilder i Pakistan har India forsynt Israel med missiler, som er kapable til å ha 10 MIRV stridshoder (Multiple Independently Targetable Reentry Vehicle), hver med en rekkevidde på opp til 18.000 km. Et enkelt missil kan for eksempel ramme alle de større byer på Amerikas østkyst.

mirv

Den teknologiske viten om kjernefysiske stridshoder og styringssystemer, som er et meget avanserte våpensystem, er muliggjordt gjennom omfattende spionaktiviter forbundet med AIPAC (American Israeli Public Affairs Committee).

Aviser hevder at den underjordiske basen, som er en del av en serie  som bygges på tvers av Israel, er en del av et luftforsvarssystem. Dette virker meget rart, da luftforsvarssystemer normalt utvikles som usynlige og mobile og vil ikke kreve enorme underjordiske anlegg.

norad 2

Detaljerte planer for den massive underjordiske basen på Tel Shahar, som er tenkt som Israels svar på NORAD’s Cheyenne Mountain  i Colorado, ble offentliggjort da dokumenter på sammenlagt over 1000 sider ble frigitt av myndighetene  i USA.

norad

Sheera Frenkel fra McClatchy News uttaler: Obama-administrasjonen har lovet Israel å bygge ett anlegg til å huse ett nytt ballistisk missilforsvarssystem, Arrow 3. Som med alle Forsvarsministeriets prosjekter ble detaljerte spesifikasjoner offentliggjort så entreprenørerne kunne levere anbud på prosjektet, ett prosjekt som forventes beløpe seg til ca $25 000 000. Spesifikasjonene omfattet mer enn 1000 sider med detaljer om anlegget, alt fra varme og kjølesystemer til tykkelsen på veggene.

Inntil for en uke siden var Israel sammen med Tyrkia og de arabiske “vennene” uangriplige i regionen på grunn av sitt amerikansk utstyrte luftvåpen. Russlands president Vladimir Putin endret alt dette da Sirias eget S300 luftforsvarssytem ble en realitet.

s300

Israels luftstyrker er nå så godt som ubruklige mot Syria, en nasjon som Israel har planer om å “slette fra historien”, noe som er en del av en etappevis global strategi mot Iran.putin

Israel krevde systemet som en beskyttelse mot Iranske atomraketter som ifølge en ny IAEA rapport mest sannsynlig ikke eksisterer.

Israel selv nekter for å ha atomvåpen. Ingen amerikansk president har noensinne innrømmet å kjenne til om dette er sant, selv om den tidligere korrespondent i det Hvite Hus, Helen Thomas, har stilt dette dette spørsmål til enhver president i løpet av sin tid der.

Israel er ett land som er i besittelse av atomvåpen, og er ett av få land i verden som har nektet å skrive under på Ikkespredningsavtalen. Pr i dag anslåes det at Israel er i besittelse av mellom 100 og 200 sofistikerte atomvåpen. Alt dette uten at verdenssamfunnet har gjort noe med det.

nuke

Er det dette som er Zionistenes ønske for verden?

Er de nå så presset fordi deres strategi om økonomisk slavebinding av verden ikke fungerte at de vil ty til ett kjernefysisk ragnarokk?

Les også: Bandittstaten Israel

  1. Anonymous
    August 27, 2013 at 12:33 AM

    Her ser vi et eksempel på anti-jødisk propaganda som ikke stemmer overhodet med virkeligheten, noe som også spres gjennom de statlige tv- og radiokanalene i Norge med sosialistene og arbeiderpartiet i spissen. Forhåpentligvis er folk årvåkne mot denne typen propaganda og ikke tar dette for god fisk.

  1. February 15, 2014 at 5:42 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: