Home > Anders B. Breivik, Norge > Opererte Anders B. Breivik alene?

Opererte Anders B. Breivik alene?

September 24, 2015 Leave a comment Go to comments

Bombemannen

Dette er spørsmålet nettsiden Jostemikk tar opp.

Nettsiden har gått inn og sett på de indisier som er tilgjenglig for offentligheten, mye takket være at vi er i besittelse av teknologi som gjør at alle har feks kamera lett tilgjenglig. Våre myndigheter har full kontroll over hva media skriver, og selv gjør de alt de kan for å dekke over informasjon.

På siden blir det presentert ganske så klare indisier på at det var flere aktører involvert i terrorhandlingen 22. juli 2011.

Hvis dette viser seg å stemme, vil det si at vi, befolkningen, er utsatt for en massiv løgn fra våre myndigheter og media.

22. juli 2011 utenfor Y-blokka: – Hvem var denne mannen ikledd hjelm med glassvisir?

Hvor den andre bombemannen befant seg og litt om utstyret

En ørlite uheldig bombemann nummer to – ble filmet av forbipasserende og forsøkte å gjemme seg bak et tre

Hvem sto bak 22. juli-terroren?

22. juli-avsløringene: – Vi bor i et land med en kriminell elite i toppen av alle viktige samfunnsinstitusjoner

1:49 i denne videoen, på venstre side, midt på, ser man en sortkledd skikkelse som trekker seg unna når det kommer til mennesker. Hvem er dette? Hvorfor forsøker vedkommende å komme seg unna når det nærmer seg mennesker?

Oslo 22. juli 2011: Ny bombemann sannsynligvis avslørt, ble filmet av forbipasserende og forsøkte å gjemme seg

 1. Jostemikk
  September 25, 2015 at 8:53 PM

  Fint at du gir folk muligheten til å se nærmere på denne saken.

  • September 26, 2015 at 5:18 PM

   Takk til deg for at du har gått i dybden på dette. Dette er såpass viktig at skulle dette vise seg å stemme bekrefter det til det fulle at myndigheter og media gjør hva de kan for å holde sannheten skjult for befolkningen. Og lyver de om dette er det ganske så sikkert at de lyver om andre ting også.

 2. September 27, 2015 at 4:43 PM

  Sandvika 27-9-2015
  Et angrep på yttringsfriheten – grunloven § 100!
  ALFRED OLSEN ER ANSVARLIG LEDER FOR EN INTERNETSIDEN http://holywar.org som har en USA provider. I Norge har myndigheter ikke funnet noe galt i den; derfor har de ikke gått til sak mot Alfred Olsen for sine YTRINGER mot SIONISMEN.
  Derimot i Italia (den mest korupte land i Europa) den Sionistiske Lobbyen har anmelt Olsen for sine meninger til COURT OF BOLZANO som på sin side via EUROJUST – fikk Norske Myndingheter til å innlede etterforskingen via Norsk Politi (i Bærum) ved å ransake Afred Olsens hjem. I denne henseende har Norsk Politi også sendt til Italienske Myndigheter sensitive opplysninger om Alfred Olsen som kan sette hans liv i fare.
  1) Politiet i Asker og Bærum forhørte Alfred Olsen uten å informerer han om hva saken gjelder eller hva han er anklaget for. Fremdeles idag har Alfred Olsen ikke mottatt hverken fra Italienske Myndigheter eller Norske Myndigheter alle papirer om denne saken. Han er fullstendig rettsløs. (PS! Ingen norsk dommer godkjente EUROJUST krav).
  2) Som Norsk Borger Alfred Olsen kan ikke forsvarer seg siden han ikke har økonomiske muligheter til en advokat, dessuten denne SAKEN er VANSKELIG siden det foregår i Italia.
  3) Det ser ut at Alfred Olsen er fullstendig RETTSLØS siden saken skal foregå i en Italiensk RETTSAL i Italia den 11 November 2015 hos COURT OF BOLZANO -Palazzo di Giustizia, Piazza Tribunale 1, kl. 9:00.
  4) Ytringsfriheten er en forutsetning for vårt demokrati og dermed en nødvendighet for vår tankefrihet. Retten til å ytre sine meninger, rett til å vite, rett til trosfrihet, rett til å kritisere, rett til å ha en mening og rett til å stille kritiske spørsmål blir en illusjon uten å kunne heve stemmen. Det er derfor godt å ha en stemme fordi det er det som gjør oss til mennesker.
  Ytringsfriheten er vår rett til å leve som frie. Det er denne retten til å være et fritt menneske som den Israelske Lobbyen rammer. Derfor er det så viktig at vi forsvarer retten, motsatt er all vår frihet i fare.
  5) Desverre det vi ser her er et angrep mot YTTRINGSFRIHET I NORGE; en Norsk Borger vil antagelig bli dømt uten noen form for JURIDISK ASSISTANSE siden han ikke er rik; ikke i en Norsk Domstol men av en Italiensk Domstol (som er kjent for å være korupt).
  6) Dette viser klart at EUROJUST misbrukes av den SIONISTISKE Lobbyen for å stoppe enhver kritikk av Israel. HVOR ER ALLE CHARLIENE? Ytringsfriheten for noen men ikke for alle…for noen hykleri. Mvh. Alfred Olsen

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: