Home > Europa og EU, Japan, Norge, Politisk idioti > Vi styres av idioter – Del 4

Vi styres av idioter – Del 4

På facebook sprer en statusmelding om AP og forræderen Jens Stoltenbergs “giverglede” seg hurtig.

Meldingen er som følger:

“Jens Stoltenberg:
-har sendt kr 500.000.000,- hver uke i snart 8 år (over 27 mrd i fjor) i såkalt U-hjelp til bl.a Afrikanske land. 11 av disse 12 blir styrt av korrupte statsledere.
-ga også 3 mrd til India som de kjøpte 2 atomdrevne ubåter for, men Jens ville likevel gi mer!
-sendte 400 mill til Mugabe; av disse brukte Mugabe 355 mill til privatfly.
-har lånt bort 570 mrd til EU land som er på konkursens rand
-det samme med Japan, som han nylig lånte 70 mrd til.
-sist uke fikk fru Clinton 500 mill av Jensemann & co.
-Jens sitt byråkrati bruker 1 mrd i året på PR av seg selv!!
-300 mrd brukes på jagerfly mens 20 mrd er tapt på Mongstad, 87 mrd tapt på Oljefondet i fjor, osv osv.

Når Siv Jensen ville bruke 4 mrd til sykehus-utstyr da mente Jens at det var uansvarlig??!!”

Her snakker vi om enorme summer som forsvinner ut av landet mens vi her sliter med en horribel veistandard,sykehuskø, sviktende eldreomsorg, høye avgifter, forskjellige urettferdige skatter for å nevne noe.

Listen er desverre lang og våre forrædere av noen politikere sender heller penger ut av landet enn å bruke de her. De sikrer seg selv ære og breømmelse i utlandet, og en fremtidig toppjobb når deres karriere som politiker er over.

Her skal vi liste opp noe av pengestrømmen som går ut av Norge:

 1. Norge låner ut mist 54 milliarder til IMF. Dette er nok penger som er tapt.
 2. Hillary Clinton ble lovet 500 millioner til ett mødreprosjekt.
 3. 850 milioner for å sikre grønn energi i 3 afrikanske land.
 4. Vi har lånt ut 65 milliarder til verdens største gjeldsslave, Japan.
 5. Humanitære bidrag 2,2 milliarder (i hht statsbudsjettet 2012)
 6. 27,8 milliarder til utvikling i fattige land (i hht statsbudsjettet 2012)
 7. 260 millioner kroner til menneskerettighetsarbeid ( i hht til statsbudsjettet 2012)

Siden 1962 har Norge bidratt med 516 milliarder kroner i bistand til fattige land.(De som har fått mest er: Tanzania  25 milliarder kr, Mosambik 15,1 milliarder og Zambia med 12,3 milliarder kr). Her er ett godt eksempel på hva bistandspengene faktisk går til.

Vi kunne fortsatt å ramse opp flere saker, men velger å stoppe her. Bare de 7 sakene som vi nevner her er tilsammen på svimlende 149 760 000 000 kr.

Hva får så Norge igjen for disse pengene? Minimalt, dagens økonomiske system er det umulig å redde selv om man spytter inn aldri så mye penger. U-hjelp og bistand går desverre alt for ofte til korrupte statsledere som velter seg i luksus, mens folket ikke merker noen bedring.

Dette er store beløp som med fordel kunne vært brukt i vårt eget land. Det er nok å gjøre her. Og man kan faktisk bruke penger uten at det blir inflasjon. Desverre ser vi igjen at våre forrædere av noen folkevalgte prioriterer å sende enorme beløp ut av landet, mens befolkningen som faktisk har krav på disse verdiene ikke nyter godt av dette.

Ett enkelt eksempel på korrekt bruk av penger er å leie inn arbeidskraft, fra feks u-land. Disse får vanlig lønn for jobben de gjør her, og de reiser hjem når jobben er gjort. Da vil de ha penger som de kan bruke i sitt land, og dermed vil det være ett riktig skritt på veien ut av fattigdom.

Avslutningsvis bør det jo nevnes at vi har flere ansatte i stat og kommune enn det Sverige har,. Og som ikke det er nok så får offentlig sektor 200 nye kommunikasjonsrådgivere og Jens Stoltenberg punger ut med over en milliard kroner for pr-råd.

Det er nå på tide at politikerne skjønner at de faktisk har fått den jobben de har for å tjene oss, befolkningen. Ikke motsatt.

Hvor lenge til skal vi som befolkning sitte som hjernevaska sauer og se på våre politikeres forræderi og totale ignorans ovenfor sin egen befolkning?

Advertisements
 1. June 21, 2012 at 8:25 PM

  Hei

  Slik jeg ser det koker det hele ned til to ting:

  1. Dette er gjerne den mest åpenbare tingen: Våre politikere er korrupte og gir blaffen i å stå til ansvar for hva de gjør, eller ikke gjør, ovenfor befolkningen.
  2. Denne er egentlig enda litt mer sørgelig og vanskelig: Flertallet av vår befolkning er for opptatt med å se på sport, gå på treningsstudio, spille Xbox, dra på ferie og dille-og-dalle, til å overhodet bry seg.

  Helt klart at vi står ovenfor noen store utfordringer.

 2. June 21, 2012 at 9:45 PM

  Hei.
  Skremmende nok tror jeg begge alternativene dine er korrekte. Våre politikere tenker kun på seg selv. De gir f i befolkningen, bortsett fra når det er valgår. Da lover de gull og grønne skoger, og litt ekstra.
  Befolkningen er blitt lydig kveg, som stoler blindt på hva politikerne foretar seg. Mange år med hjernevasking gir resultater. Dagens mennesker har nok med seg og sitt, for mange er det ett slit for å få endene til å møtes. For andre er det kun penger og status som gjelder. Det bunner ut i det samme, penger, gjeld og avgifter. Takket være våre avgiftskåte politikere og banker er folket er blitt slaver for penger, og dermed har politikerene ett glimrende overtak på befolkningen.

  Så ja, vi har helt klart noen enormt store utfordringer foran oss i tiden fremover.

 3. jens
  June 24, 2012 at 11:36 PM

  Tror ikke vi styres av idioter. Tror heller at vi styres av løgnere.

 4. August 11, 2012 at 11:01 PM

  Idiotene er kort og greit disse som stemmer for idiotiet AP-regjeringen står for !
  Landet har fått idioter til å styre. men dette skyldes kort og greit idiotien blandt velgerne,
  Globalistene i Norge fikk altfor lite motstand !

  Norges befolkning er svært lite belest og tror på ARK ! AP vil få på pukkelen så det holder !
  APE-regimet er snart slutt ! >>Det siviliserte mennesket har forstått !
  AP vil aldri forstå———————————-
  Hjernevaskingen er total………………………….AP er ren idioti.

  • Golfdilla
   August 27, 2013 at 6:45 PM

   Dette innlegget er noe av det minst gjennomtenkte jeg har lest noen gang – i noen sammenheng ! Man kaller da ikke folk som har andre meninger enn en selv – for “idioter” !
   Her kan du lære av de som faktisk driver med politikk i forskjellige partier – de er dundrende uenige, men så lavt synker de ikke i karakteristikk av andre personer.

   Det kan i såfall tyde på at man ikke har noe kunnskap om hva denne betegnelsen egentlig innebærer, nå kan du kjappe deg å slå det opp – før du evt svarer på mitt innlegg…

 5. Anonymous
  August 25, 2013 at 8:12 PM

  det hærre må va det dummeste eg har sett skreven på længe, sjornalista må va de mest arogante rauhølan i det hærre lanne. skriv ka dem vil og vrir det til sin egen fordel eller agenda.

 6. Pettersen
  August 26, 2013 at 10:39 AM

  Dette nettsida drivers av IDIOTER.

  • Richard
   August 26, 2013 at 2:08 PM

   Pettersen: Dersom du skal brilliere med din intelligens, bør du først gå på et kurs i rettskriving. Her bekrefter du bare det andre sier, om at nordmenn flest er lite belest. Og at vi har for lav inteligens til å gøre de rette valgenene når det gjelder stemmesedlene våres.

   Godt valg:)

   • Evarse
    August 27, 2013 at 8:10 PM

    *briljere
    *intelligens
    *gjøre
    *valgene
    *våre

   • sindre tvedt
    August 27, 2013 at 8:26 PM

    Richard: Hva betyr inteligens? gøre? valgenene? Er det ikke klassisk frp-velger å kritisere andre for noe man ikke utøver bedre selv?

  • Jens Olav Hansen
   August 26, 2013 at 3:05 PM

   Så alle som skriver ting som du ikke liker er idioter? Hva med å komme med konkrete argumenter i stede. Det er lett å kalle andre idioter når man selv mangler argumenter 🙂

   Det er skremmende å se at det er så mange i Norge som faktisk ikke har evne til å stille kritiske spørsmål til hva våre politikere gjør, men i stede bare aksepterer at alt man blir foret med er den eneste sannhet. Nordmenn/kvinner må begynne å lese seg opp, vi har desverre blitt en nasjon av sauer.

   • Jens Olav Hansen
    August 26, 2013 at 3:09 PM

    Forøvrig bør det jo nevnes at de som har skrevet dette faktisk dokumenterer denne pengebruken. Her har de samlet en del av disse postene slik at man faktisk får se ett litt større bilde enn det media forteller. Jeg vil påstå at dette er viktig informasjon som bør ut til folket.

 7. Jompa tormann
  August 26, 2013 at 4:39 PM

  Det er viktig informasjon sant nok. Men har nordmenn glemt at vi selv var en U-nasjon for ikke lenge siden, og har fått støtte og lån fra andre land for å komme oss ut av myra…
  Nei la oss bruke alle pengene her hjemme, de andre landene kan klare seg selv!
  Så kan vi se hvor lenge vi klarer oss uten resten av verden…

  • Jens Olav Hansen
   August 26, 2013 at 5:23 PM

   Er ikke i mot å hjelpe andre land når det er behov for det. Noe annet ville vært unaturlig. Men det skal ikke gå på bekostning av vårt lands borgere. Vi har mange områder som må fikses på her i landet. La oss rydde opp i det først og så hjelpe andre. Det er riktig prioritering etter min mening.

 8. Jørn
  August 27, 2013 at 1:16 AM

  Vi har d fælt i Norge, d e krig, korupsjon, fullstendig vannstyrt, fattigdom, mye nød, ingen omsorg for hverandre, dårlig skole, elendig eldreomsorg, sykehus som ikke fungerer, ingen får den behandlingen de trenger, dårlig lønninger, og ikke minst lite mat i butikkene, alkoholen e dyr for å ikke snakke om røyken. Der går egentlig ikke an å ha d verre😄😄

 9. tryggve johansen
  August 27, 2013 at 2:58 PM

  sauer som har skylapper. har vi hoert om det? fortsett aa stemme k halvorsen, la nu henne faa vaere minister nye 4 år. og la misunnelsen ta om seg. kanskje skadene som er gjordt aldri kan rettes opp. ett ekspl : JAPAN gir til de andre u landene her milliarder, til vegbygging infrastruktur etc. milliarder lånes ut til alle land her utenom nord-korea. har svære damprosjekter – broprosjekter bl a på gang, særlig i burma og laos. det låner altså jensegutten ut penger til. japan trenger ikke penger. skal vi spleise på er tv til han, kanskje han får oppdatert seg. rådgiverene hans svikter jo fullstendig, men rauslig lønn har de. vi ses til valget!!!!!!!

 10. Anonymous
  August 27, 2013 at 11:03 PM

  Ja Jørn, til å være Norge så burde det ha vært langt bedre forhold på skolene, sykehusene, eldre omsorgen mm.

 11. Anonymous
  August 27, 2013 at 11:05 PM

  Isteden for å gi bort flere milliarder, så kan vi bruke mer penger på oss selv!

 12. Liv T.
  August 28, 2013 at 9:09 AM

  WOW, DER MISTA JEG GREPET på hva jeg skulle svare på først. Jo, først vil jeg si meg enig m ”golfdilla”. D må være mulig å oppføre seg sivilisert, og ikke som drittunger som i mangel på saklige argumenter tyr til å kalle folk dumme, idioter, dust, styggen m.m.
  Jeg må også undre meg litt over hvem dere er alle mann, og hvordan dere har fått så tydelige mangelfulle og/eller misvisende informasjon om hvordan politiske valg, kommu-fylke-stat og i forhold til storting,regjering (eventuelt også kongen i statsråd, uten at d er tema i denne diskusjonen) da d fra journalistens mangel på objektiv vinkling i sin artikkel, får svar fra den ene tydelig m manglende biter i generell samfunnsvitenskap for femte og sjette klassinger m barneskole-pensum, for hvilket voksent menneske m et snev av samfunnsvitenskap kunne for alvor, i edru tilstand,hvis d da ikke er alvorlig hjerneskade på dere, eller dere har en IQ på under 75, ville kunne kritisere den rød/grønne regjeringa m Statsminister Stoltenberg i front, og gi Jens skylda for hele statsbudsjettet og fordelingen såvel som utbetalinga lå i bunker på millioner, ti-millionsboxer, 100 millioners kofferter, og pakker m milliarder stabla rundt Jensemann slik at han enkelt SKU kunne dele ut etter eget ønske og humør osv.
  OVERASKELSE !!! D FUNKER IKKE SÅNN !!!
  Ja visst kan jeg si meg enig i at noe av den ”u-hjelpen” som sendes ut av landet, beviselig går i diktatorens lomme, hadde vært bedre å vekslet penga inn i 50 og 100-lapper da, og heller fyrt opp et skikkelig st.Hans-bål nede på Vippetangen så alle uteliggera fikk no å varme seg på da… Klart jeg synes en god del av de penga brukes på så feil steder, og m så liten sannsynlighet for at de går til noen som helst etter at diktatoren har fått de til å hjelpe sitt folk. Om noe går d til våpen for å bryte ned befolkningen enda mer, så selvfølgelig skulle vi hekler ha beholdt pengene, kanskje brukt de på at vi som bor her i Norge skulle slippe m kun en liten egenandel også ved besøk hos tannlege f.eks.
  Og jeg kan si meg enig i at d kanskje er på tide m et regjerings-skifte. Tror jeg at d vil utgjøre de helt store forskjellene ? Nei, neppe ! Men d er nå engang sånn, at alle har godt av litt FF forandring i blandt, selv d å sitte som opposisjons-parti for lenge, gjør at opposisjonen avtar, og derfor mister noe av sin funksjon også.
  Men når alt kommer til alt, så kan et hvert forslag som bli er blagt frem etter ønske fra regjeringen, hvem enn som sitter i den til en hver tid, så kan d allikevel bli nedstemt i stortinget. Derfor har samtlige stortingsmandater vært m på å forme d Norge som har blitt til i denne stortingsperioden. Både Høyre og Venstre, SV, Sp, Frp – alle har de stemt for eller imot i Stortings-salen, og alle de største partiene har hatt ministerposter, også H & Frp, så ikke prat tull å si at Jens har nærmest ødelagt landet og økonomien m sine bare hender, for d er ikke engang nesten sant.
  Vil til slutt vil jeg spørre Richard og Sindre Tvedt om når rettskriving ble en måte å bevise hvor intelligent man er ? For d er ganske mange historiske personer som har slitt m dysleksi eller andre ting. De har allikevel skrevet seg inn i historien pga sine fantastiske prestasjoner som alle (musikere, filosofer, generaler, regenter eller oppfinnere) har de d til felles at de enten ble ansett som særdeles intelligente og/eller usedvanlig forut for sin tid. Så derfor lurer jeg på når man fant på at man skulle kunne kalle folk dumme dersom de hadde enkelte skrivefeil.
  For bare d å si noe sånt til noen, forteller meg noe om hvorvidt deres intelligens er til å hoppe i taket av….!
  Så må jeg også legge til at jeg synes d er tåpelig å si at politikere bare tenker på seg selv og driter i om de hjelper ”mannen i gata” liksom. At de bare tar beslutninger som gjør at de får d bra fra sitt ståsted, men om d blir bortprioritert noe til fordel for noe annet, så velger de bare å gjøre d som lønner seg for dem selv og deres nærmeste, og oss andre får bare klare oss m restene på en måte…!??? Hva faen ?????
  Tror noen av dere burde melde dere inn i et politisk parti, se hvor lett d er å ta hensyn til alles behov samtidig i alle saker
  Hva slags typer er dere a’, som overhode kan komme på tanken om at man skulle kunne drive m politikk på heltid, så mye utakknemlige landsmenn d finnes her i landet…
  Hilsen ei dame som er så takknemlig for at noen gidder å ta de drittjobbene også, for da slipper jeg, og etter hvor lite dere andre forstår dere på politikk, så tviler jeg på at noen av dere har gjort mer for demokratiet en å stemme v en eller to tidligere anledninger, og ellers ikke lagt to pinner i kors engang!!!
  TULLINGER, UTAKKNEMLIGE TULLINGER, OG D ENDA DERE BOR I ET AV VERDENS BESTE LAND ØKONOMISK SETT, TJENESTER FRA D OFFENTLIGE, JURIDISK SETT, JA TIL OG MED POLITISK SETT…

  • Richard
   August 28, 2013 at 10:15 AM

   Tipper du er statlig ansatt… Ellers ser jeg ikke for meg at du hadde kunnet skrevet et så sinnsykt langt svar på et innlegg i arbeidstiden:p

  • September 3, 2013 at 4:47 AM

   Fungerte dette systemet slik når Jensemann&Co svei av 11mrd på folkemord i Libya?? Ja det står i grunnloven vår at det skal et samlet storting til for å ta slike avgjørelser, men når man ser at grunnloven bare blir satt til siden og ignorert i så viktige saker..! Ja da skal du faen ikke komme og innbille meg at det systemet fungerer som vi lærte i 5klasse heller lenger.. Hadde det gjort det, så hadde AP regjeringen måttet steppe av i samme øyeblikk som norske jagerfly var på vei til Libya, og vi hadde sett en rettssak på grunnlovsbruddene osv osv.. Så jeg tror du må lenger ut på landet med de argumentene du bruker for å kalle noen Tullinger og utakknemlige og maler kanter av gull rundt situasjonen i Norsk styring..!! Dokumentere påstandene mine på dette kan jeg enkelt gjøre ved å henvise til Brennpunkt på NRK som omhandler Libya saken.. Kan du dokumentere at ikke det er flere måter de trikser og omgår disse systemene, så gjør gjerne det er du snill..!! For det hadde i alle fall for meg vært meget betryggende lesning. For om verden fungerte som jeg trodde da jeg gikk i 5 klasse, da hadde jeg slappet helt av og bare nyte livet…

  • September 8, 2016 at 1:53 PM

   Er du enig i at det er idioti å gi bort så mye penger istedenfor å bruke dem her hjemme? Men det er et faktum at de har gitt bort pengene ……. Hva skal en kalle en som utfører slikt idioti da? Det må jo bli idioter det ….

 13. September 3, 2013 at 10:25 AM

  Vi må også huske dette:

  Slik tapte fondet 70 milliarder kroner mer enn markedet generelt.

  Hadde forvalterne holdt seg innenfor reglene, ville det spart oss for 35-40 milliarder kroner i tap. Forvalterne har enkelt sagt gjort en dårligere jobb i snitt enn hvis vi hadde latt 100 apekatter velge aksjer og obligasjoner ved å kaste piler på en børskursliste (…)

  Fra – Skandalen «alle» vil glemme:
  Oljefondets tap på 70 milliarder kroner på ulovlig spekulasjon
  http://bit.ly/hlQQDZ

 14. Anonymous
  September 2, 2016 at 2:11 PM

  Det er bevist at politikere er narsesistiske.

 15. Anonymous
  September 2, 2016 at 6:35 PM

  https://no.wikipedia.org/wiki/Idiot….for dei som syntes att navn kalling ikke passet….syntes d kunne vært bilde av JENS STOLTENBERG på denne siden….

 16. September 3, 2016 at 10:14 AM

  å snu den galskapen som foregår i dette landet er ikke gjort over natta.
  det tar en mannsalder.det sitter altfor mye gammelkommunister innsatt av venstresiden i broilerstillinger rundtom,for ikke å snakke om alle de i norsk presse…der er det råttent helt fra toppen og ned til gulvet..bort med pressestøtta..

 1. June 25, 2012 at 11:27 PM
 2. July 13, 2012 at 2:59 PM
 3. July 19, 2012 at 4:03 PM
 4. February 12, 2014 at 12:45 AM
 5. February 12, 2014 at 12:48 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: