Home > Europa og EU, Federal Reserve, USA > Penger=Gjeld=Slaveri

Penger=Gjeld=Slaveri

Flere videoer som forklarer mer om det moderne slaveriet vi lever under.

Money=Debt=Slavery

Part 1

Part 2

Vi i GIABO anbefaler deg som leser å sette deg inn i dette slik at du kan lære deg om hvordan vi som mennesker blir brutalt kontrollert. Det er KUN de på toppen av pyramiden som tjener på dette, du som person er degradert til ett tall (person nummer), som person er du ikke verdt mer enn det de klarer å tyne ut av deg. Dagens samfunn er lagt opp slik at du overhodet ikke kan klare deg uten penger. Og mange presses til å sette seg i gjeld (feks ved kjøp av overprisede boliger). Alt er lagt opp til at du må betale enorme summer, kun for at de på toppen av dette gedigene pyramidespillet skal bli rike og leve herrens glade dager. Du må ha mat, du må ha ett sted å bo, du må betale skatter og avgifter, med staten og banker som største kreditor. Dette er en krig, en økonomisk krig, som blir ført mot befolkningen, med renter som den kraftigste ammunisjonen. Jo flere som våkner opp og forstår hvordan hele befolkninger blir kontrollert og slavbundet, jo mindre makt vil disse som kontrollerer oss få.

Husk at kunnskap i dagens samfunn er makt til å kontrollere eget liv.

sheep5_dees

 1. Yme
  May 25, 2013 at 2:19 AM

  Hei bare noen tips så dere trenger ikke poste dette altså.

  Har dere tenkt å prøve ut flattr?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Flattr

  + den meta: register/log in -greia i menyfeltet kan vel strengt talt lukes bort for å få det til å se litt mer proft ut.

  Jaja bare noen velmenene tips altså.

  Hilsen Yme

 2. Yme
  June 21, 2013 at 2:49 PM

  Arbeiderpartiets forklaring på hvorfor Norge er “så bra å leve i” (for makteliten) er verdt en kikk:

  Makan til selvskryt! Landet har aldri vært mer dass å leve i for vandlige folk og folket har heller aldri vært mer forgjeldet (og arbeidsløsheten er skyhøy selv om den er feid under teppet). Bra makteliten har skapt tusenvis av tullearbeidsplasset i det offentlige  til sine egne nikkedukker for å kjøpe seg støtte i sin klassekamp mot folket.

  • Jostein K. Hansen
   June 21, 2013 at 7:36 PM

   Denne videoen må jeg si sier ganske mye om det politiske styret vi har og hvem de setter først. Som du også egentlig sier Yme. Vanlige mennesker i dette landet er sylta ned i gjeld, noe som glatt unngåes i denne videoen. Bankene i Norge er nesten direkte underlagt FED i USA og deres pengesystem.Banker i Norge spyr ut lån og forbrukslån til store gullmedalje, for å øke forbruket og ha en enda større (slaveri) makt over enkeltindividet. Norges oljefond gambles bort, for at noen mennesker på toppen av pyramiden skal bli enda rikere.
   Norge har som du sier en ganske høy ledighet, det har vi hatt i en del år, men den er skjult, folk er på idotiske kurs, diverse tiltak (mange som gir bedrifter mer eller mindre gratis arbeidskraft) osv. Disse er untatt fra ledighetstallene. I tilegg har man mennesker som er syke, og som ikke blir bedre av myndighetenes hets av disse, og når man får ett brutalt møte med staten, dvs NAV, myndighetenes “hjelpeapparat” er det mange som knekker. Man kan jo også stille seg spørsmål med hvorfor vi har ett såpass høyt sykefravær. Min personlige mening er at folk ikke takler det presset som dagens samfunn utsetter mennesker for, ett evig statusjag (er man ikke med på den mølla blir man jo sett på som ett utskudd), hele tiden er det ett ekstremt fokus på økt inntjening på arbeidsplasser, noe som resulterer at mange ikke orker følge med på det tempoet. Man har mistet fokuset på individet, og i stedet opphøyet penger som vår tids GUD. Det sier seg selv at mange ikke takler dette over tid. Ett sykt samfunn gir syke mennesker. Heldigvis kan det virke som om det er flere og flere som ser dette og forsøker gjøre noe med det, men så lenge “Eliten” sitter med all makt, og egentlig slår ned på alle forsøk på å bevege seg ut av A4 mentaliteten er dette desverre en meget tøff kamp.

 3. Yme
  August 2, 2013 at 12:12 AM

  André Rohde Garder har skrevet en kortfattet oppsummering om hvorfor Norge trenger et nytt pengesystem som like gjerne kunne ha vært postet her. Les det selv:

  http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1011/thread246707/#post_246707

  Egen kommentar: Private opportunister står som guder høyt hevet over folket godt hjulpet av et idiotstyre av korrupte partipolitikere. Ikke rart NS ble motarbeidet av disse reptilene på 30-tallet med sitt partiprogram som var det eneste som gikk aktivt inn for et nasjonalt pengesystem som skulle tjene folket!

 4. Yme
  August 3, 2013 at 1:53 PM

  Japanerne sier det rett ut, vi må lære av historien og Tysklands økonomiske politikk på 30-tallet: http://e24.no/utenriks/raser-mot-japans-finansminister-etter-nazi-kommentar/21111062

 1. June 7, 2014 at 11:07 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: