Home > Norge > Året som har vært og året som kommer

Året som har vært og året som kommer

gworse

2014 har vært ett år preget av uroligheter og økonomisk usikkerhet. Zionistene og deres lakeier har gjort sitt beste for å presse frem krig og økonomisk usikkerhet verden over.

Her hjemme har vi har sett at flere og flere nordmenn har fått smake på den økonomiske terroren, en kraftig økning i inkassogjeld, en gjeld man mer eller mindre aldri kommer ut av pga inkassobyråenes enorme påslag av gebyrer.

financial-terrorism

Kronekursen faller som ett tonn med murstein. Økende arbeidsledighet, et økende antall mennesker som blir syke. Man har rettet fokuset mot de som er på trygd og mer eller mindre hatt en hat kampanje mot disse i media. Ja selvfølgelig, svindlere skal stoppes, men de tilhører mindretallet. Prosentmessig er det vel flere av våre “folkevalgte” som begår en eller annen form for kriminell handling (uten å bli straffet for dette) enn det prosentmessig er nordmenn som er trygdesvindlere. De fleste ønsker jo faktisk å ha en jobb.

dept slavery
Så kan man jo spørre seg hvorfor man er blitt syk. Er det rovdriften som pågår på arbeidere som er en utløsende årsak? Er det massive jaget mot mer penger utløsende? Ett jag som man blir bombardert med om at man skal ha daglig? Gjeld (som man får kastet etter seg)? Gjeld man har og som man ikke takler når man har blitt syk eller arbeidsledig? For man må jo hele tiden tjene mer for å kunne overleve, skatter og avgifter øker hele tiden, alt blir dyrere.

Vi vil påstå at alt dette er en enormt stor belastning for de fleste og dette gjør at flere og flere kollapser under dette slaveriet.

 knowledge
Veldig grovt sagt:
Fra dagen du blir født til langt etter du dør er du en pengemaskin for eliten. Allerede når du får navn og personnummer vil du generere inntekter til “eliten”. Enkelt sagt er ditt personnummer ett nummer som gir “eliten” mulighet til å få mer penger basert på hva du vil skape i fremtiden. Altså, du er fra du er født er du en pengemaskin og slave.
Så vokser du opp, du får deg en jobb, du skatter av det du tjener, du betaler moms og avgifter på alt du kjøper. Også ting du må ha for å overleve, som for eksempel vann, strøm og mat. At man betaler for en vare man må ha er en ting, en annen ting er at staten kjører på med skatter og avgifter på denne varen for at de skal bli rike på at du i det hele tatt skal klare å overleve.

debt

Du har kanskje kjøpt deg ett sted å bo, med alt det innebærer av skatte og avgifter. Du bor kanskje ett sted uten noe særlig kollektivtrafikk (fordi det kanskje var det du hadde råd til / der du ville bo), vel da har man behov for bil, for å gjøre daglige ærender og komme til og fra jobb. Vi bør vel neppe gå inn på hva det koster.

årsavgift
Du kjøpte deg kanskje en tv, da kommer tv lisensen. En lisens du må betale selv om din tv ikke klarer å ta i mot NRK. (NRK sender digitalt via RIKS-TV, og en tv med analog tuner kan ikke motta disse sendingene). Denne avgiften tar heller ikke hensyn til om det er 1 eller 10 i husstanden.
Du lever sånn til du dør, og den dagen du pakker sammen ditt liv her på kloden så kommer kostnaden med en begravelse og den årlige kostnaden for å ha en gravplass. Så til og med etter at man er død vil man få inntekt av deg (dog har denne kostnaden blitt overlatt til dine etterkommere).

50s
Går man for eksempel 50 år tilbake i tid så klarte man overleve på en inntekt i husstanden, mødre kunne være hjemme med barna og gi de en sunn og trygg oppvekst. Man var kanskje ikke “rike” med penger og materielle ting, men barn fikk en tryggere oppvekst enn de får i dag. I dag har man knapt nok tid og overskudd til barna. Man stresser avgårde på morgenen for å levere de i barnehage/SFO osv, man stresser til jobb, man stresser på jobb, man stresser med å hente barna, man stresser med middagen, for så å kanskje stresse avgårde med barna til ett eller annet de holder på med, og når man til slutt kommer hjem har man ikke energi til å til å bruke tid på de. Dette er dagens hverdag. Om det er bra for barna? Definitivt ikke.

Mohel-Rabbi-Yosef-David-Weisburg-Infant-Genital-Mutilation-Sucking-Penis-260
Vi har jo også i 2014 sett at politikere i Norge bryr seg lite om barns ve og vel. For å nevne noe: Barnevernet holder fortsatt på med sin vanlige gamle stil med å ødelegge familier, våre politikere har sagt ja til pervers barnemisshandling ved å si ja til at det er lovlig med omskjæring av guttebarn for å nevne noe.

h1

Fra den mer positive siden ser vi heldigvis at flere og flere våkner fra “søvnen” og ser vekk fra propagandaen man blir foret med daglig. Vi ser at det er demonstrasjoner og opprør i flere og flere land. Flere og flere stiller spørmål med hvordan vi som mennesker blir behandlet av “eliten”. Flere og flere yter motstand mot dette, det være seg alt fra opprør og demonstrasjoner til å si sin mening, oppsøke mer informasjon og spre den.

Vi her i Norge ligger litt bak en del andre land, om det er fordi hjernevasken vi har vært utsatt for har fungert optimalt her, om vi er ekstremt tålmodige eller om vi bare er feige eller dumme skal vi ikke gå innpå nå, men det er noe å tenke over.
Likevel, ting beveger seg i riktig retning også her i landet. Mange gjør ting på sin måte og det er veldig bra. At man benytter flere veier mot målet er bare ypperlig, da er sjansene for å nå ut til flere enda større. Og når mange nok jobber mot samme mål kommer man dit uansett, og det gjør det også vanskelig for “eliten” å stoppe det som nå skjer. Snøballen har begynt å rulle, og den vil bare bli større og større. Det blir sagt “at det må bli verre før det blir bedre”, det stemmer nok bra, for 2014 har vært ett ganske kaotisk år sett over ett.

r2
Men uansett, med tanke på hvor mange som er i ferd med å våkne opp / allerede er våkne, som ønsker seg bort fra “slaveriet”, som ønsker å fjerne “elitens” og zionistenes kontroll og makt, så ser 2015 veldig lovende ut.

Og med det ønsker vi i GIABO våre lesere en riktig god nyttårsfeiring og ett godt nytt  år.

r1

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: