Home > Aktuelle nyheter, Artikler, Norge, Nyheter > Daglig leder i SOS Rasisme pågrepet

Daglig leder i SOS Rasisme pågrepet

Kjell_Gunnar_Larsen

Daglig leder i SOS Rasisme, Kjell Gunnar Larsen, ble i dag pågrepet av politiet. Han er mistenkt for underslag i millionklassen. I hht til politiet har han nå også status som siktet i saken.

Ifølge politiet er Kjell Gunnar Larsen, som nå sitter i avhør, siktet for underslag, hvitvasking, boforringelse og bounndragelse. Hans samboer er også pågrepet og siktet for hvitvasking.

Politiet mener siktede har tappet systemet via pengeoverføringer i millionklassen.

Det er foretatt razzia og gjort beslag hjemme hos Kjell Gunnar Larsen. I henhold til politet skal det være funnet “mer penger enn det er normalt å ha hjemme”.

Også en person med lang fartstid som lokallagsleder i SOS Rasisme er pågrepet og siktet for hvitvasking av penger.

Kjell Gunnar Larsen (født 30.mai1956) er en kommunistisk politiker fra Haugeund. Han var tidligere medlem av AKP og RV/Rødt, men er ekskludert fra begge partiene. Han er mest kjent som sentral lederskikkelse i SOS Rasisme og Tjen folket.

Anticommunism

I tidsrommet mellom 2005 og 2010 opplyste SOS Rasisme å ha rundt 40 000 medlemmer og de fikk nærmere 10 millioner kroner i årlig støtte, blandt annet fra staten, kommuner, diverse støtteordninger og private. Organisasjonen er dømt for norgeshistoriens mest omfattende medlemsjuks og nå konkurs.

Det er store pengesummer på avveie etter at sentrale og lokale tillitsvalgte tømte organisasjonens kontoer for flere hundre tusen kroner. I en intern epost ble det skrevet at “ALLE bankkontoer må tømmes så raskt som mulig og taes ut i kontanter”.

sos

La oss nå håpe på at disse kommunistiske svindlerene, som i mange år bevisst har jobbet for å henge ut og trakassere alle som ikke mener det samme som de selv, blir stoppet og fengslet i mange år.

Når man da i tilegg ser at staten, eller “eliten” om man vil, ukritisk har jobbet iherdig for å støtte de mens de har holdt på med sine kjeltringstreker og trakassering, vitner det om at de har vært en viktig brikke i spillet for å kneble “elitens” meningsmotstandere.

Vårt “demokrati” er ikke tjent med slike kjeltringer og slike organisasjoner og det er på sin plass at de blir stoppet en gang for alle. Nå har lovens lange arm  innhentet de, og med tanke på at de har svindlet penger fra “eliten” får de neppe hjelp og støtte fra den kanten.

sosforvold

  1. April 28, 2014 at 11:44 PM
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: