Home > Iran, Israel > Zionistregimets undergang nært forestående

Zionistregimets undergang nært forestående

clutches_dees

I en artikkel fra PressTV går en analytiker, Kevin Barrett, ut og spår at zionist regimet og dets undergang er nært forestående. Grunnen til regimets undergang er i følge han at flere og flere, over hele verden, har sluttet å tro på løgnene de får servert.

Avsløringer av sannheter og påfølgende etterspørsel etter rettferdighet er den virkelige “apokalyptiske trusselen “som snart vil føre til utslettelse av den zionistiske prosjektet skrev Barret på PressTV’s nettside mandag.

Han sier videre at de zionistiske påstandene om Irans utvikling av en atombombe har blitt motbevist og at zionistenes rasistiske koloniseringsprosjekt (les: Israel) er dødsdømt.

is-this-fair1

Det er ikke en  Iransk atombombe eller bombing av den palestinske befolkningen som burde bekymre zionistene . Deres virkelige fiende er sannheten som kommer som en saktegående bombe som gradvis eksploderer over hele verden .

Barrett spår at den zionistiske undergangen kan komme fra i år til neste år, og han legger også til at det  ikke nødvendigvis er en verdenskrig eller økonomisk kollaps som er grunnen til undergangen .

Full artikkel

dog-(R)dees

Advertisements
Categories: Iran, Israel
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: