Home > Aktuelle nyheter, Iran, Israel, USA > Zionistene er fortsatt på krigsstien mot Iran

Zionistene er fortsatt på krigsstien mot Iran

benjamin-netanyahu-barack-obama

I forrige uke møttes Israels statsminister Benjamin Netanyahu og USAs president Barack Obama. I dette møtet sier Obama at Israel selv må avgjøre om og når landet angriper Irans atomanlegg militært. Kort sagt, USA og Obama har gitt mer eller mindre grønt lys for ett angrep på Iran. Iran på sin side svarer forståelig nok at de kommer til å utslette Tel Aviv og Haifa hvis Israel velger å angripe.

I tilegg diskuterte de en avtale om å forlenge den amerikanske militære hjelpen til Israel ut over den nåværende avtalen som går fram til 2017. I henhold til Netanyahu dreier det seg om en forlengelse for ytterligere ti år, altså til 2027. Obama forsikret at støtten til Israel ikke skulle rammes av avbrudd selv om USA sliter med budsjettproblemer. Med dette bekrefter Obama sin posisjon som en av zionistenes største lakeier. Og uansett om USA’s befolkning skulle lide av budsjettproblemene, vil dette ikke ramme Israel. Her snakker vi om å selge sin egen befolkning for å støtte en bandittstat.

cleaver-(R)dees

Slik situasjonen er blitt er Iran ett av få land i verden som ikke er i zionistenes grådig klør. Krigsretorikken fra zionistene har vart i mange år nå, selvfølgelig også med motsvar fra Irans side. Iran er nemlig ett land som under Ahmadinejads presidentskap markert seg som stat med en eventyrlig indre utvikling både teknologisk og industrielt sett. Og i tilegg har de en sentralbank utenfor zionistenes klør og kontroll. Ikke rart de blir sett på som en trussel.

Det store spørsmålet nå er hvor lenge Iran klarer å opprettholde sin frihet?

Når vil zionistene starte å bombe Iran til ett “demokratisk” land?

iranbank

Advertisements
Categories: Aktuelle nyheter, Iran, Israel, USA
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: