Home > Artikler, Norge, Politisk idioti > Norge- Verdens største pengebinge

Norge- Verdens største pengebinge

stoltenberg

Vi i GIABO har begynt å skrive en del artikler i det siste, men før vi har hatt mulighet til å publisere disse har det hent noe annet som har tatt bort fokus fullstendig og vi har følt at vi har måttet  starte helt på nytt. Vi ser nå at det  er helt feil,vi bør publisere artikler uansett, nettopp fordi at det er det mydighetene ikke ønsker vi skal gjøre.

Som overskriften sier så er vi verdens rikeste nasjon, eller korrekt sagt, staten er, ikke befolkningen desverre. Jens Stoltenberg & co kaster jo penger ut av landet så fort de får muligheten, garantert for å kjøpe seg en toppjobb senere i livet.

Nå er de i gang nok en gang: landssforræderen Jens Stoltenberg og hans disipler har lovet Afghanistan, 750 millioner kr årlig frem til 2017.  Begynn å regn på dette: 750 000 000 X 5år = 3 750 000 000

Likevel går de ut noen dager senere og sier at det snur i 2025, da har Norge dårligere råd.

Det som skjer er at dagens korrupte politikere spyr verdier ut av landet, uten å tenke på fremtiden. Eller jo, de gjør jo det, de mener at fremtidens nordmenn ikke skal gå av med pensjon, men heller jobbe til de dør, blir de alvorlig syke så skal de ikke bli trygdede, da er de jo snyltere. Der har man takken for å ha blitt robbet… ehh… sorry, betalt skatt ett helt liv.

Det blir hele tiden hevdet at man betaler for fellesskapet, hvilket felleskap?? Hele verden?

Vi i GIABO har tatt en måneds forbruk av en av våres skribenter og sett hva som går til den norske stat, altså til våre korrupte politikere som spyr penger ut av landet, og vi ble skremt av resultatet. At vi betalte mye i skatt og avgift i Norge visste vi, men at det var så mye ble vi virkelig skremt over. Vi kom over 78%. (enkelt regnestykke: skatt, moms på ALT du kjøper(også forsikring og tjenester du kjøper av staten + div avgifter(alko,tobakk,sukker etc), eiendomsskatt, formueskatt,tv-lisens,bompenger, osv ). Vi tok ikke med arb avgift i dette regnestykket.

Vi snakker om ran, ett ran i regi av den norske stat. Ett lovlig og brutalt ran av enhver norsk borger.

Og hvem er det som nyter godt av denne kriminelle virksomheten, jo det er våre politikere, som gir ut befolkningens penger i øst og vest, og som etter 12 år på stortinget kan gå av med en pensjon som den vanlige borger bare kan drømme om.

Tiden er inne til å våkne kjære borger, våkne opp og reagere mot det ranet og den urett som du og dine medborgere daglig er utsatt for.

knowledge

  1. February 10, 2013 at 5:54 PM

    Johoo! Bra du er i farten igjen, GIABO! 🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: