Home > Politisk idioti > Vi styres av idioter – Del 6

Vi styres av idioter – Del 6

Vi beklager at det har vært litt dårlig med artikler i det siste, men vi i GIABO tok oss friheten til å ta en liten ferie for å lade opp til det som ser ut til å bli en begivenhetsrik høst.  Og allerede nå i sommer har “våre folkevalgte” klart å komme med et forslag som  er så idiotisk at man virkelig kan begynne å lure på om de faktisk klarer å tenke fornuftig. Så idiotisk at vi hadde vondt for å tro det når vi leste dette.

Ett lovforslag om at det skal bli avgift på alle steder der det er gratis parkering er nå til behandling.  Skulle det gå igjennom vil det bety slutt på alle former for gratis parkering, både på jobb og når man handler. Målsetningen er at dette skal begrense biltrafikken i byene.

Igjen er dette ett forslag som straffer den vanlige borger, for du tror vel ikke at “våre folkevalgte” må betale når de parkerer for å gå på jobb? De snakker om at man skal bruke kollektivtrafikken, ja vel ja. Synes jeg ser folk på bussen med 30kvadratmeter fliser under armen. Generellt er kollektivtilbudet i dette landet alt for dårlig, og ikke minst dyrt. Og definitivt ikke egnet til bruk hvis man har vært å handlet en del.

Og hva med vår “elite”, politikerene?  De slipper garantert å betale. Og uansett kjører de allerede i dag fly og taxi “gratis”, eller rettere sagt på folkets penger. Trikk og buss passer seg jo selvfølgelig ikke for de som er “eliten”.

Tiden er inne til å si stopp til avgiftskåte politikere som kun tenker på seg og sine.

De “eliten”, unnskyld språkbruken, rævkjører sin egen befolkning hardt og brutalt. Og folket står bare å nikker og godtar det som skjer, som de lydige slavene vi er.

Hvor mye mer skal de få lov til å kontrollere oss, hvor mye mer avgifter skal folket lide under, mens “eliten” selv lever herrens glade dager?

Vi lever i ett moderne slaveri, der vi ikke lenger blir sett på som individer, men som pengemaskiner for “eliten”.

Som mennesker har vi rett til ett verdig liv i frihet, og første skritt på den veien er å faktisk å våkne opp og innse at man lever i ett slaveri for “eliten”.

Categories: Politisk idioti
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: