Home > Europa og EU, Norge, Nyheter, Politisk idioti > Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Vi legger jo merke til at det er en enormt økende trafikk på vår side, noe selvfølgelig synes er meget hyggelig.

Vi takker for den interessen våre lesere har for våre sider og artikler og  vi skal gjøre vårt beste for å følge våre leseres ønsker om  å gjøre siden så bra som overhodet.

Først skal besvare noen spørsmål som vi har fått på mail:

HansPetter: Norges gullbeholdning burde jo gjøre at Norge er sikret mot en krasj i økonomien? :

Desverre, i en tidligere artikkel har vi skrevet om at Norge solgte alt gullet til spottpris , vår “verdi” ligger nå i oljefondet. Når dagens økonomiske system kollapser mister vi nok alt vi har av “verdier” fordi vi kun har oljefondet. De som blir skadelidende er befolkningen.

Ola Nordmann: Dere har hatt en lengre artikkelserie om politisk idioti, hvorfor angriper dere kun Arbeiderpartiet?

Vi forstår kritikken du gir oss der OlaNordmann, det er ikke kun Ap som styrer pr i dag men en koalisjonsregjering. Men det er det AP som sitter med statsministerposten og han er den som er ansvarlig. Dog er det egentlig Kongen som burde/skal ha all makt etter grunnloven.

SuperTed: Dere har hatt noen artikler om jødenes kontroll og info rundt dette. Er dere ikke redde for å få nazi stemplet?

Hehe… Du har helt rett SuperTed. Man får det stempelet med en gang , enten man stiller kritiske spørsmål eller bare forsøker få frem nyheter fra en annen vinkel enn mainstream media. Hvis det er det som er kriteriet for å være nazist i Norge så får våre motstandere av sannheten gjerne kalle oss det. Så nei, vi er ikke redde for hvilke kallenavn andre gir oss. I ett demokrati kan man mene hva man vil uten å bli stemplet eller hengt ut. Og bare det at du stiller det spørsmålet beviser at det man kaller demokrati her i Norge (og andre Europeiske land) er en illusjon. Er man samfunnskritisk, stiller spørsmål osv blir man raskt stemplet og satt i en bås.

Ola Nordmann: I flere artikler kritiserer dere vårt demokrati. Vi har det jo fritt og fint i dette landet, så hvorfor denne beintøffe kritikken?

Se svar over til SuperTed. Tenk deg om og still deg spørsmålet om man faktisk har det så fritt. Har vi egentlig ett demokrati når man ikke kan si hva man tror eller mener av frykt for å bli stemplet?

Vi har også fått noen mailer der man ønsker en litt mer forklaring på hva GIABO står for og hvilket mål vi har. Her er en generell og enkel forklaring på dette:

Vi er kritiske til den veien vårt samfunn beveger seg i dag.

Mennesker blir mer og mer materalistiske, og på veien mister mange empati ovenfor andre med mennesker, dyr og vår natur. Vi lever i en verden der penger kontrollerer en persons hverdag, en daglig jakt på mer penger som skal brukes til mer status og materalistiske ting.

Dagens samfunn er styrt av kyniske og korrupte mennesker som er på seg selv som en elite, vi ønsker kort og godt en forandring på dette, til det bedre for befolkningen. Vi har i dag politikere som ser på seg som en elite som står hevet over sin egen befolkning. Vi ønsker at politikere skal jobbe for sitt eget folk, og ikke ha folket som slaver for at de selv skal få seg en toppjobb senere i livet, eller økonomiske goder.

Staten skal være til for folket.

Vi prøver å bringe nyheter ut til folket, men sett fra en annen side enn det som publiserers i mainstream media. Informasjon er det eneste som kan gi oss den forandringen vi så sårt trenger.

Du er faktisk ikke bare stemmekveg (selv om man i dag behandles sånn) , du kan faktisk bidra til en endring. Hvis de som var uenige om ting i Norge virkelig kunne samles (ikke på Facebook eller andre nettsteder), men i virkeligheten, med like mange mennesker, hadde man kunne bidratt til endring.

Våre “folkevalgte” hadde ikke turt gjøre noe annet enn det som var korrekt. Så mye makt har vi egentlig hvis vi vil.

Desverre blir denne makten lite brukt.  De som styrer holder befolkingen i et jerngrep, og vi lar oss “villig” diktere av eliten, klager kanskje til hverandre, men det ender som oftest opp i at man setter seg ned i sofaen og ser på tv, som den gode lydige slaven man er.

Bare tenk hvis feks en million mennesker ikke hadde betalt tv lisensen i protest? Det er 1/5 av vår befolkning. Det er så mange at de ikke kan ignorere det. Hva hadde de, “eliten” sagt eller gjort da? Hva hvis en million mennesker ikke betalte for nettleie til strømleverandøren? Eller hva hvis like mange nektet å betale veiavgift?

Mange har lyst til å gjøre noe med dette, bryte ut av slavetilværelsen, men mangler mot, ei heller ønsker man å risikere å stå alene.

Vi har mistet kontrollen over hvor mange ganger vi har fått mailer fra mennesker som feks klager over avgiftsveldet vi har i dette landet (vi nevner: bompenger, veiavgift, arveavgift,strømavgift,miljøavgifter, bensinavgift, tollavgift etc). Listen er lang.

I dag har vi desverre ikke politikere som tenker på befolkningen men kun en haug av “folkevalgte” som kun fokuserer på på egen vinning, les om detteher, her, her  her, her og her.  Desverre er nok dette bare toppen av isfjellet.

Vi ønsker og jobber for en nasjon med mennesker som vil ha frihet, en mulighet til å bestemme over sitt eget liv, og leve ett liv som er styrt av hva DU FAKTISK KAN OG VIL GJØRE. I dagens kyniske samfunn er det ikke mulig å følge sine drømmer eller ønsker. Til det er vårt samfunn i dag alt for materalistisk og kontrollert.

Politikerne er redde for å gi  folket den friheten man fortjener, fordi hvis folket er fritt mister de den makten de pr i dag besitter.

Ønsker du kontakt med oss i GIABO send oss en mail du også, vi svarer etter beste evne.

giabo@giabo.no

 1. Anonymous
  July 19, 2012 at 8:37 PM

  Good stuff. Bare fortsett og pump ut artikler. Jeg følger med hver eneste. 🙂

  Apropos Arbeiderpartiet: Egentlig spiller det mindre rolle hvilket parti styrer Norge. Uansett (med mindre ting forandres radikalt) er det den samme sosialdemokratiske/internasjonale kapitalistiske ligaen som styrer. “AP” er bare navnet på den mest populære lakei-gruppen her i landet som tjener den internasjonale konspirasjonen.

  Spørsmålet: Hvordan kan vi få til å bygge en ekte opposisjon her i landet? Hvordan får vi til å enes og samarbeide?

  • July 19, 2012 at 9:53 PM

   Hei. Hyggelig at du er en av de som følger vår side. Det setter vi stor pris på. Svaret på ditt spørsmål er egentlig veldig enkelt: Personlig utvikling gjennom lesing og bli klar over problemene. Snakk med dine medmennesker. Og så får folket avgjøre hvordan de bruker sin kunnskap når det er valg. Vi skal ikke starte en opposisjon, Giabos oppgave er folkeopplysning. Og det anbefaler vi andre å drive med også.

 2. SuperTed
  July 19, 2012 at 9:45 PM

  God artikkel. Og moro å se mitt spørsmål besvart også, Er helt enig med det dere skriver i artikkelen også at man må opplyse mennesker om hva som skjer (både i Norge og ute i verden), gjerne fra forskjellige synspunkter. Kunnskap er og blir makt. Da begynner man tenke selv og ta avgjørelser ut i fra det. En endring basert på viten, som dere også nevner i artikkelen, er eneste veien å gå

  • July 19, 2012 at 9:57 PM

   Bare hyggelig SuperTed. Vet jo at du er en flittig leser her. Og ja som du også påpeker, kunnskap og folkeopplysning er eneste veien å gå i dag. Så blir det opp til folket hvordan de ønsker å benytte den kunnskapen når det er valg.

 3. Anonymous
  July 29, 2012 at 3:29 PM

  Bra artikkel.
  Godt å se at noen tar et oppgjør med mangel på folkemakt.
  Tror dere er inne på et sentralt tema at hvis man bryter det materialistiske syn og skaper sosiale fellesskap der folk bryr seg om hverandre vil det knekke makthaverne idag.
  Dette kombinert med folkeopplysning. Den “vestlige del av verden” kan uansett ikke fortsette kjøpefesten så jeg tror vi kan trøste oss med at nye tider vil komme og da må vi som ønsker et annet samfunn gripe den.

  Lykke til med en god side!

 4. August 2, 2012 at 7:57 PM

  Takk takk.
  Veldig hyggelig med positive tilbakemeldinger.

  Mangel på folkemakt er ett av vår tids største problem. Man er blitt mer og mer “hjernevasket” til å følge den materalistiske veien, der penger har blitt opphøyd til vår tids nye “Gud”.

  Viktigheten av å få mennesker til å våkne opp fra dette slaveriet som vi nå lever under er mer viktig enn noen sinne. Og den eneste vei å gå er å snakke med folk og skrive artikler, og håpe at noen er villige til å lytte på det man har å si. Desverre vil man nok ikke klare å vekke alle, men har man nådd frem til bare en person så har man allerede kommet ett skritt videre.

  Som du skriver så kan ikke denne kjøpefesten fortsette, det er nødt til å si stopp. Dagens økonomiske system er på kanten av stupet, det er pil råttent, og man kan ikke fortsette dette kjøret så mye lenger. Så den smellen er nødt til å komme. Og når denne smellen kommer, er det de som er mest opplyste og som allerede har hoppet av dette slaveriet vi har i dag som vil klare seg best.

  Vi skal i hvertfall fortsette å gjøre vårt i tiden fremover med å opplyse våre medmennesker slik at vi på sikt kanskje kan få en bedre verden, der folket igjen har makt og penger ikke er den faktoren som kontrollerer en persons liv.

 1. July 17, 2013 at 10:33 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: