Home > Aktuelle nyheter, Norge, Nyheter, Politisk idioti > Slaver for en politisk “elite”

Slaver for en politisk “elite”

Vi ser at det nå andre steder i verden dukker opp demonstrasjoner. Dette fordi mennesker er lei, lei av å være slaver for en sittende regjering som ignorerer egen befolkning, være slaver for ett økonomisk vanstyre uten sidestykke i historien, hjernevasking av media, krig og så videre.

I Norge er saken helt annerledes, store deler av befolkningen sitter her på berget og ser på oss som ett produkt av “fred og frihet”, demokrati og sunn norsk natur.

Sannheten er i virkeligheten motsatt, vi har en stat, en “elite”,  som ignorer sin egen befolkning, tjener penger på andres død ved å opprettholde krigsindustri, da både med en stor våpenproduksjon/våpeneksport og også krigføring i andre land, bryter menneskerettigheter, forurenser og pøser penger ut av landet i stor stil.

Media følger lydig “elitens” “program” og snur ryggen til.

Gjentatte ganger har det skjedd at staten og dens lakeier (regjering, storting mf) har gjort seg skyldige i brudd på lover og regler. Uten at det får samme konsekvens som for den vanlige borger.  De har opphøyd seg til en ELITE, en elite som er hevet over sin befolkning og de sitter med all makt og har folket som sine slaver. Folket og staten står på to vidt forskjellige steder. Dog må det sies at staten har mange pr konsulenter  og rådgivere som sørger for at den store massen får servert nøyaktig det som passer dem selv. Det er vel ikke for ingenting at det offentlige har fått 200 nye kommunikasjonsrådgivere som forræderen Jens Stoltenberg glatt betaler over en -1- milliard kroner for.

Staten har kommet i en posisjon der de ikke lenger er til for folket, men folket er blitt til statens slaver. Folk er opptatt av en konstant jakt etter penger og mer status, alt passer inn i hvordan staten “ønsker man skal være”, en A4 slave. Jo mer status og penger , jo mer  lykklig er man. Bare se på dagens artikkel og meningsmåling i VG.

Og for de fleste så er det jo viktig å opprettholde inntektene. Man må ha ett sted å bo, mat osv. Og avgifter har vi jo nok av i landet. Men det som har skjedd er at mange har blitt så opptatt av å opprettholde det økonomiske at man enten av frykt for å miste det man har, eller av ren og skjær likegyldighet, ikke protesterer mot hvordan staten egentlig behandler folket, men faktisk “trøster” seg med at man har det jo tross alt ikke så ille. Det man glemmer å spørre seg om er om man har frihet eller om man faktisk er slave for ett system.

Begrepet om at vi lever i et demokrati blir brukt flittig, særlig av “eliten”. Men har vi egentlig ett demokrati? Er ikke hele det systemet vi slaver under kun ett system som kun er til for å tjene “eliten”?

En “elite” som i dag har største delen av befolkningen i sin hule hånd med ett system som har sørget for at man blir en A4 slave, som pent og pyntelig gjør alt som blir sagt?

AS Norge har blitt en enormt god butikk for “eliten”, der du og jeg sitter igjen som slaver for at de skal kunne velte seg i luksus resten av livet.

 

Advertisements
 1. Petter
  June 26, 2012 at 7:53 PM

  Dette skjer i alle vestlige land desverre, politikere og deres medsammensvorne gjoer som de vil, staten har ett enormt balletak paa sin egen befolkning.
  Alle skal vaere slaver av systemet. Alle skal vaere mest mulig like og ikke lage braak.
  Norge er ikke i en spesiell situasjon saann sett, eneste forskjellen er at den norske stat har en enorm pengesekk aa ta av sammenlignet med de fleste andre land.

  Befolkningen er blitt til slaver for at de paa toppen skal faa penger, makt og beroemmelse… De skulle vaert straffet hardt.

 1. July 19, 2012 at 4:03 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: