Home > Artikler av Steffen Hvalby > Norsk innvandringspolitikk

Norsk innvandringspolitikk

Av Steffen Hvalby

Mann kan si mye om innvandringen til Norge men vellykket, det har den ikke vært.  Vi har hatt en eksplosiv økning av diverse kriminalitet. Ja vi har til og med fått nye former for kriminalitet som vi  tidligere har blitt spart for.

Fra å være et samfunn der man knapt trengte å låse døren før man gikk til sengs, så lever man i dag i et overvåkningssamfunn. Ett samfunn der mange knapt tørr ferdes ute alene om kvelden. Dette er ikke skremselspropaganda men en realitet for mange mennesker over hele Norge.

Jeg har fulgt innvandringsdebatten fra dens spede begynnelse i slutten av 80 tallet og det er utrolig at den pågår ennå. Det har vært 30 år med innvandring som ikke har ført til en eneste berikelse for det norske folk. Norge beveger seg bakover i tid nå. En kulturell tilbakegang som av alle ting er selvpåført. Vi er nå så heldige at vi har blitt beriket med tvangsekteskap, overfallsvoldtekter, halal slaktning og religiøse omskjærelser av gutter og jenter. Guttene av alle ting på statens regning i religionsfrihetens navn.

Staten er hjelpeløse tilskuere til sitt eget kaos. De er som en lege som kun behandler symptomene men som for all del ikke vil fjerne sykdommen. Så hvorfor i alle dager pågår den ennå?

Norge er IKKE USA. Dette er ikke landet alle kan reise til for å gjøre seg feite! For det vi ser i dag er ikke først å fremst flyktninger fra krig men fra fattigdom. Et land med 4,3 millioner innbyggere kan ikke hjelpe hele verden. Dette kan det ikke herske uenighet om.  Skal vi ikke hjelpe folk i nød da? Jo da, men det på en måte som faktisk hjelper.

Vi kan til å begynne med slutte å bruke det norske forsvaret til å bombe uskyldige mennesker i deres eget land. Vi kan hjelpe mennesker i deres nærområder. Men ikke som i dag ,da vi sender milliarder av kroner  ut av landet til luftige prosjekt som man i beste fall får middelmådige resultater ut av. I dag Støtter Jens Stoltenberg Afrika med penger til vaksinering av tusenvis av mennesker. De hadde kommet lengre om de hadde brukt pengene til et steriliseringsprogram. Et barn per familie og i motbytte få en viss sum penger hver måned og skoleplass til barnet.

 

Folk er mer opptatt av å pleie sin egen samvittighet, enn det de er av resultater.

Dette preger innvandringsdebatten også. Er man mot innvandring så er man ignorant og lider av fremmedfrykt. Er man for innvandring da er man moderne og inkluderende. Ja rett å slett et mye bedre menneske enn en nasjonalist.

Hadde det bare vært så enkelt…

Advertisements
  1. June 14, 2012 at 12:20 AM

    “Vi kan til å begynne med slutte å bruke det norske forsvaret til å bombe uskyldige mennesker i deres eget land.” – Fantastisk. Har sagt det selv mange ganger, men aldri lest det i norsk media. Om bare “våre” politikere var like kloke som deg.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: