Home > Anders B. Breivik, Norge > Har din onkel eller en arbeidskollega ekstreme ytringer?

Har din onkel eller en arbeidskollega ekstreme ytringer?

Har du en onkel eller en arbeidskollega som kommer med ekstreme ytringer?

Da mener AUF-leder Eskil Pedersen at du bør si ifra.
Slik starter intervjuet med Eskil Pedersen i dagens VG Nett.

Med dette kommer det “en våt drøm” fra Eskil Pedersen om at alle som ikke mener det samme som han, AUF eller AP skal rapporteres. Hvor ble det av mer åpenhet?  Hvor ble det av mer ytringsfrihet? Med dette blir den siste lille rest av ytringsfrihet tråkket på og kneblet. Her kommer Eskil Pedersen med den klare sannheten om  “demokratiet”, ett meningsdiktatur der kun de med de korrekte synspunkter aksepteres. De med andre meninger skal rapporteres, knebles, fengsles eller hva som må til for at alt skal være politisk korrekt.


Ytringsfrihet betyr at mennesker har en rett til å ha de meningene de har, og de skal få lov til å fremme disse. Uten å bli rapportert, kneblet eller fengslet.
Det som tydeligvis er Eskil Pedersens våte drøm har ganske klare likhetstrekk med både Stasi og KGB.  Og fra land vi definitivt ikke liker å sammenligne oss med.
Eskil Pedersen går her til krig mot den siste rest av ytringsfrihet og bruker  22.juli for alt det er verdt til å kneble meningsmotstandere. Her ser de nok en gyllen mulighet til å plassere alle meningsmotstandere i samme bås som Anders Breivik. Heldigvis er det fler og fler gjennomskuer dette spillet fra AP og på sikt kommer dette til å straffe seg, blandt annet med en massiv velgerflukt.

Avslutningsvis bør det vel nevnes at Eskil Pedersen egentlig burde ligge lavt, lederen Eskil Pedersen rømte som kjent med den eneste pansrede båten, uten å hjelpe de som var i nød. Skremmende nok er jo ikke dette første gang i AP’s historie de har rømt når det har stormet.  I 1940 lot de også sitt eget folk være igjen i kampens hete, mens de selv hadde ett trygt og godt liv i England, med alt Norsk gull.

Advertisements
Categories: Anders B. Breivik, Norge
 1. Zenteo
  June 7, 2012 at 8:25 AM

  I intervjuet som det er linket til her, får vi aldri høre om angiveri, eller om å si ifra. Det han mener i intervjuet er at folk skal diskutere mot slike høyre-ekstreme holdninger. Han sier at vi skal ta debattene. Jeg hører aldri noe om at folk med slike holdninger skal straffes, eller bli meldt inn. Personen som har skrevet denne artikkelen har tydelig mistolket budskapet til Eskil Pedersen.

 2. SuperTed
  June 7, 2012 at 11:03 AM

  Sitat VG: OSLO TINGRETT (VG Nett) Har du en onkel eller en arbeidskollega som kommer med ekstreme ytringer? Da mener AUF-leder Eskil Pedersen at du bør si ifra.

  – Du kjenner kanskje noen som har ekstreme meninger, som uttrykker seg fordomsfullt? Da bør du si ifra, forteller Pedersen.

  Synes det kommer klart frem i artikkelen som VG skriver her så etter min mening så har artikkelforfatter ikke misstolket dette. Dette handler om å innskrenke ytringer, om man bare blir rapportert så er det nok bare begynnelsen.

 3. June 8, 2012 at 8:28 PM

  Heisann

  Takker for kommentar på siden min, http://gasskammer.blogspot.no/. Meningsdiktaturet er selvsagt hårreisende og Eskil Pedersen er en ekkel homo. (Er det lov å si det?) Sjekker om jeg får til å logge inn/poste kommentar…

 4. Meg
  June 13, 2012 at 2:27 AM

  Jada, det er lov og si det. Eskil Pedersen er en ekkel homo som IGJEN totalt avslører sitt sanne jeg i dette intervjuet meg VG.

  Takk til Tore for hans innsats for sitt folk!!!

 5. June 13, 2012 at 7:00 PM

  Høyreekstremistisk… Er det bare meg, eller er det slik at dette begrepet faktisk ble født 23 juli i fjor? Oppfordrer forøvrig alle til å gå på http://www.frie-ytringer.com og trolle disse sionistiske jævlene som faktisk er av omtrent samme ulla som ABB og hater muslimer mens de forguder jødene og Israel. 🙂

 6. Arne Knudsen
  July 24, 2013 at 3:45 AM

  Hva mener enkelte av dere meg begrepet “ekkel homo”?
  Dette er jo personsjikane. Lurer på om foreldrene deres hadde vært stolt over den folkeskikk dere utøver.
  At det er ytringsfrihet i landet er åpenbart, det kan man jo se selv på denne siden.

 7. January 19, 2014 at 8:06 PM

  helt forbanna sjukt,vi kritiserte øst tysklads politi”Stasi” for og drive landet på denne måten,er mange som har gjerne en ytring “på kanten” for og få i gang debatt om ett tema. definitivt mer enn en personlig mening,og eller ytring må til før noen kan straffeforfølges for det.

 8. sjonk
  November 17, 2014 at 1:07 AM

  Hva med å kjøre denne saken: produksjon av julebrus ved e.c. dahls i trondheim fases ut, hele verden har bart i november og en bergenser er statsminister. Dette er da helt tydelig et et komplott styrt av fylkeslagene til KRF og Høyre i Rogaland, Møre og Romsdal og Hordaland samt kommunene Kristiansand og Senja for å deevaluere og til slutt utrydde all trøndersk kultur. Nevnte jeg at et vannskjøttet rock city i Namsos er styrt av en mann med tante i Aalesund!!! Synes dere skal la Eskil Pedersen være i fred og heller konsentrere dere om viktigere saker som for eksempel angrepet på trøndersk kultur. Lenge leve ytringsfriheten, sannheten skal frem!!!!!…!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: