Home > Anders B. Breivik > Eskil Pedersen – Joker i et høyt politisk spill

Eskil Pedersen – Joker i et høyt politisk spill

Et begredelig politisk etterspill

Dan Odfjell skriver en kronikk i Bergens Tidende hvor han kommer inn på noe av det politiske spillet rundt 22. juli, Arbeiderpartiets bruk av det og Eskil Pedersen sin oppførsel og flukt fra ansvaret for AUF-ungdommene han var formann for. AUF står for Arbeidernes Ungdoms – Fylking. Fylking er betegnelsen på vår eldgamle hærenhet. Organisasjonen er altså i utgangspunktet en kamporganisasjon. Da må man også vise det når faren truer. Det motsatte skjedde.

Det er flere forhold rundt 22. juli-aksjonen som reiser viktige spørsmål: Hvordan i all verden kunne AP la et slikt opplagt mål ligge ubeskyttet i en tid hvor AP med Jens Stoltenberg bland annet er innvolvert i kriger mot Islam i både Afghanistan og Libya.

Når vi så opplever hvordan politiet håndterer innsatsen må vi kunne si det slik at om de hadde sabotert innsatsen bevisst kunne de vel neppe ha gjort det på en bedre måte.

Eskil Pedersen var overbevist om at politi og militære gjorde statskupp da han hørte om bomben i regjeringskvartalet. Hvorfor i all verden gjorde han det???

De aller fleste trodde det var ofre for den norsk deltagelse i zionistenes korstog mot Islam som lå bak (les muslimsk terrorist) og at det var en hevnakt for den norske delaktigheten i nedslaktingen i Afghanistan og Libya. Det ville vært naturlig.

Militær- og statskupp falt vel ikke noen inn, bortsett fra Eskil Pedersen da.

Hva vet Eskil Pedersen om hva som foregår i norsk politikk som gjør en slik tanke naturlig, men som vi andre ikke vet?

Minst like viktig er hvordan Anders Breivik sin tilknytning til Frimurerlosjen gjennom mange år er nedtonet og i praksis utelatt i medias uendelige skriverier om saken. Tilsvarende med Breiviks engasjement for Israel og syn på Israel som spydspiss i sivilisasjonskrigen mot Islam. AUF med Israelkritikeren Eskil Pedersen i spissen var i så måte en “alliert” i kampen mot den internasjonale jødedommen. De var sentrum for Europas venstreungdom i kampen mot Israels folkemord på palestinerne. Det er de ikke lenger, men media hopper elegant over å nevne selve poenget som mulig motiv.

Etter 22. juli er presset mot Israel helt borte vekk.

Et forhold til som alle parter i saken mot Breivik har fokusert på er hvorvidt Breivik er tilregnelig nok til å dømmes med fengsel eller ikke. Dette er en så klar avledningsmanøver at det grenser til det latterlige. Ved å holde fokus på dette i media er ethvert forsøk på å behandle den politiske delen av saken desverre kun overlatt til private bloggere, som denne, uten mulighet til å nå ut til den store offentligheten.

Categories: Anders B. Breivik
  1. Ila
    July 7, 2013 at 6:48 AM

    This is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere.
    Simple but very precise info… Thank you for sharing this one.
    A must read post!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: