Home > Aktuelle nyheter, Europa og EU, Federal Reserve, Norge > Rothschild og Rockefeller slår seg sammen

Rothschild og Rockefeller slår seg sammen

   

David Rockefeller                                                                                                                         Lord Jacob Rothschild

Mens de store avisene er preget av hjernedøde nyheter som for eksempel hysteriet rundt Justin Bieber i Oslo, er verden nærmere ett (økonomisk) ragnarokk uten sidestykke. Det som kommer av nyheter rundt dette er sjelden kritiske nyheter og skulle det være det drukner det i mengden av “hjernedøde” nyheter. Man orker rett og slett ikke lete seg frem til det vesentlige.Hvor mange har fått med seg at Hellas er spådd på vei ut av Eurosamarbeidet, at Norge har lånt ut 65 milliarder til Japan, at finansinstutisjoner i Danmark og Finland nedgraderes og at i morgen starter handelen med yen og yuan som første skritt på veien vekk fra fiatpengesystemet som dollaren er?

I dag kan man lese om at to av verdens rikeste og mektigste jødiske imperier, Rothschild og Rockefeller, slår seg sammen. Både Rotschild  og Rockefeller er godt kjent for å tjene store penger på blandt annet kriger, der man for eksempel kommer kypende etterpå og gjennomfører oppkjøp av økonomisk raserte nasjoner (som er en direkte konsekvens av krigføring).

Hva er nå grunnen til dette samarbeidet? 

Står verden på randen av en ny verdenskrig?

  Ser vi nå Rothschild og Rockefeller foretar en bevisst strategisk plassering av penger (og makt) i forkant av en ny storkrig?

Eller er de nå så hardt presset opp i ett hjørne at de ikke har annet valg enn å samarbeide?

Sitat Mayer Amschel Rothschild – “Permit me to issue and control the money of the nation and I care not who makes its laws.”

 1. SuperTed
  May 31, 2012 at 6:29 PM

  Kan desverre se ut som en klargjøring for en verdenskrig dette

 2. June 8, 2012 at 8:33 PM

  Fikk litt bakoversveis da jeg så at mainstream media faktisk nevnte dette. Samtidig måtte jeg liksom le litt: Har ikke disse to gamle traverne samarbeidet i årevis da? Dette er dog helt klart et unntak i mainstream media: navnet Rothschild blir svært sjeldent nevnt.

  Ja, det kan tenkes dette nye samarbeidet, eller intensiveringen av det gamle, skyldes at gamlekarene mener at nå er det mer alvor enn før og store ting står virkelig på spill. “The gloves off” eller hva det heter.

 3. June 8, 2012 at 11:40 PM

  Ja samme her. Men dette var en nyhet som druknet i den store massen av hjernedøde nyheter og det var neppe mange som fikk det med seg. En annen ting er jo hvor mange som vet hvem Rothschild og Rockefeller faktisk er og hvor mye makt og penger disse er i besittelse av. At de til en viss grad har samarbeidet stemmer, men at de går til det skrittet å formalisere det slik de gjorde nå, og i tilegg at det blir såpass offentlig at det kommer i mainstream media er uvanlig for å si det mildt.
  Dette kan tyde på at de er presset, og at noe er på gang. Desverre viser historien at det har vært en lei tendens til å komme krige i kjølvannet av økonomiske uroligheter/kollapser tidligere og det er nok en reel fare for dette nå også. Om ikke verdenskrig så en storkrig.
  Og når de da har slått seg sammen står de ganske så godt rustet til å tjene enda mer på en krig

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: