Home > Europa og EU > Den Europeiske jødiske union

Den Europeiske jødiske union

Professor og fredsforsker Johan Galtung var nylig i media og påpekte hvor enorm jødenes makt over finanser og media er i den vestlige verden og han sier  det er viktig å lese Zions vises protokoller, her er de, oversatt til Norsk. 

Selvfølgelig ble han anklaget for antisemittisme av media. Folk flest aner desverre ikke hvor enormt mye makt og kontroll jødene har i dag. Kanskje vil de ikke vite, kanskje ønsker de å leve lykklige i sin uvitenhet. Sannheten kan nok skremme noen og enhver, så det er lett å forstå at man velger den enkleste veien. Uansett, vi tror at viktigheten av å forstå hvor enormt mye makt jødene har i dagens samfunn er mer viktig enn noen gang.

The jewish siege of Europe

At jødene har hatt enorm kontroll er det ingen tvil om, og nå har de virkelig fått Europa i sin hule hånd. Dette har ikke vært nevnt i media og det er nok mange som ikke er klar over er at jødene nå har fått sitt eget europeiske jødeparlament. Stiftelsen av det rasistiske (No Goys Allowed) jødeparlamentet fikk foregå inne i EU-parlamentets bygning i Brüssel.

Den europeiske jødeunionen er dermed ett skremmende faktum.

 Europa som vi kjenner det har nok med dette fått sin dødsdom.

Advertisements
Categories: Europa og EU
 1. SuperTed
  May 4, 2012 at 12:01 AM

  WTF? Den Europeiske jødeunion? De har jo sitt eget land som de urettmessig fikk etter 2.vk. Hvorfor skal de ha en egen jødisk EU?

  • May 4, 2012 at 3:36 PM

   Dette er bare nok ett ledd i deres kamp for totalt verdensherredømme. Eu har nå uansett bare vært en lakei for zionistene hele veien. Denne unionen er bare en formalisering av dette.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: