Home > Anders B. Breivik > Ingen TV overføring fra rettsaken – Hva er myndighetene redde for?

Ingen TV overføring fra rettsaken – Hva er myndighetene redde for?

Om ikke mange dager , den 16. April, starter det som nok er Norgeshistoriens største rettsak i moderne tid

– Rettsaken mot Anders B. Breivik –

Frem til nå har makteliten gjort alt de kan for å forvrenge hva Breivik står for og hindre oss i få førstehånds kjennskap til det gjennom Breiviks egen forklaring i rettsalen. Selvsagt vil han holde en politisk motivert tale om bakgrunn og politiske analyser av det norske, europeiske og vestlige samfunn. Akkurat det er hva som burde interessere oss alle og akkurat det er det makteliten vil hindre oss i å få direkte kunnskap om.

Derfor blir ikke talen overført direkte via media og derfor har makteliten stemplet han som gal og ideene hans som idiotiske vrangforesstillinger og derfor er det de satte igang intim overvåking og vurdering av han i tiden frem mot rettsaken for å få han ute av rytme og balanse. Og husk et forhold: Dette har intet med straff eller å unne Breivik noe som helst. Dette har kun med å få kortene på bordet i sin mest mulig riktige og originale form. Media og maktelite og politi lyver og forfalsker og forvrenger akkurat slik det passer dem.

Et av forholdene media har tiet om er at Anders er en aktiv frimurer som fortalte folk at frimureriet var noe han var opptatt av og holdt på med.

Burde ikke media og politi og maktelite sette igang en grundig undersøkelse i full offentlighet av hva frimureriet gikk ut på og hvordan virksomhet de drev?

Frimureriet er ryggraden i den jødedyrkende kristenzionistiske bevegelsen i de vestlige land og der er det fingrene fra fatet for resten av folket. Som ett eksempel må det nevnes at nasjonalsosialistene i sin tid oppløste frimureriet fordi det var av prinsipp uforenlig med et demokratisk folkestyre. Slik er det pussig nok ikke i vårt “demokrati”.

En annet forhold er at all omtale skal ha som mål å fremstille han som en ensom ulv tilhørende et høyreekstremt miljø (som ingen kan forklare mer om) med antiislamske trekk og at han er gal eller i alle fall sinnsforvirret.

Og ingen reagerer eller protesterer. Alle nikker og er helt enige i alt slik en god politisk korrekt zombie skal være. Og der er vi ved kjernen i det norske samfunnet. Vi har intet demokrati overhodet, men kun ett politisk korrekt meningsasyl som er basert på hjernevaskede zombier.

Vi har her å gjøre med en massemorder som har forsøkt å utrydde sitt eget folk. Og det med et smil om munnen.

Hva i all verden ligger bak? Vil vi noen gang få dette forklart? Og  hvilken “sannhet” får vi da servert?

Nettopp dette er viktige spørsmål DU bør stille deg. 

Ingen overføring av Breiviks forklaring

Kun deler av rettsaken overføres

Categories: Anders B. Breivik
  1. July 21, 2012 at 9:21 PM

    De vil vel sjule hva som er gjort med ham i barndommen av barnevernet og psykiatrien.

  1. April 17, 2012 at 5:22 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: