Home > Iran, Israel, Kina, Russland, USA > Zionist-Imperiet klare til å knuse Iran

Zionist-Imperiet klare til å knuse Iran

Kartet over gir et bilde av USA’s innsirkling av Iran, men det er verre; mye verre. I tillegg har USA og Israel også tropper i Georgia og Azerbaidsjan og USA tropper og flåtestyrker i Yemen. Rosinen i pølsen er likevel den amerikanske 5. flåte sin hovedbase i Bahrain midt i Den Persiske Gulf.

Nå er det ikke bare å angripe Iran sånn uten videre heller selv for en så overlegen militærmakt som USA. Verden ser på og en total nedslakting av Iran slik de gjorde med Tyskland i sin tid kan skape problemer for hvordan andre land vil forholde seg etterpå. Iran har også kapasitet til å lage problemer for den store transporten av olje med tankskip gjennom Den Persiske Gulf. Før et angrep kan finne sted, og det vil det, må oljen i området dirigeres utenom Iran og helst også utenom Iran’s evne til å slå til utenfor eget territorium.

Det arbeidet har pågått i mange år og er en av årsakene til at USA okkuperte Afghanistan som sentrum i et slikt rørledningsanlegg for å gå rundt Iran. Bildet over viser hovedledningene i det. Men hva med all skipstrafikken gjennom Den Persiske Gulf som er rimelig lett å sperre for en stund fra iransk side?

Det har selvsagt zionistene tatt med i beregningene av sine mangeårige forberedelser til knusingen av Iran ved å bygge opp et enormt rørledningssnett for olje fra oljekildene i Kuwait, Saudi-Arabia. Emiratene og sør-Irak på land i den arabiske halvøya. Under den siste store marineøvelsen til Iran var det to hovedpoeng de ville vise: At de kan stenge Hormuz-stredet for en tid og at de to utskipningshavnene for de nye rørledningene i Oman er innenfor den iranske flåtens rekkevidde. Begge deler ble vist og forstått uten at jeg tror det betyr noe for zionistenes krigsplan.

Det geografiske og strategiske midtpunkteet i Den Persiske Gulf er øystaten Bahrain med sin enorme flåte- og flybase. Det er derfor ikke til å undres over at den sivile, uvæpnete demokratibevegelsen i Bahrain slås ned med hard hånd og utenlandske soldater med amerikanske rådgivere og våpen fra USA og England.

Når slår så zionistene til? Og hvilke valg har egentlig Iran? Iran kan velge å gi seg og bli en del av det zionistiske Imperiet eller bli knust militært av det. Gir de seg ikke vil USA enten knuse dem militært eller destabilisere dem innenfra slik at landet går i oppløsning og USA dominerer restene. Ellers går det som i Libya med en kombinasjon av destaabilisering, opprør og zionistisk teppebombing, bare i mye større utstrekning her. Parallelt med Iran vil Syria og Libanon få samme behandling. Destabilisering og borgerkrig er i full gang allerede i Syria. Og etter Syria og Iran?

Etter Iran og Syria står Russland for tur. Zio-Imperiet har lenge ført både kald krig, varm krig i Georgia og har for et par måneder siden i november 2011 trappet opp destabiliseringen internt i Russland med Putin som målskive nr 1. Det er kun et spørsmål om tid før Russland går samme vei som Irak, Libya, Syria og Iran.

Når Russland også er innlemmet i zionistenes globale verdensimperium er det Kina sin tur til enten å gi seg frivillig eller bli knust militært. Ikke akkurat lyse utsikter, men alt tyder på det hele er planlagt for lenge siden og bare utspiller seg i henhold til denne planen.

 

2012 – En zionistisk slagmark

Advertisements
Categories: Iran, Israel, Kina, Russland, USA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: