Home > Aktuelle nyheter, Iran, Israel, Kina, Russland, USA > 2012 – En zionistisk slagmark

2012 – En zionistisk slagmark

Nytt år og nye muligheter heter det. Man kan jo undre seg om zionistene og deres mektige krigsmaskineri tenker det samme. Irak, Afganistan og Libya er alt i Zionistenes hender(dog ikke så vellykket, men likevel). Andre land er under sterkt press (bla Syria). En meget skakkjørt verdensøkonomi som er døden nær og sårt trenger en storkrig for å “rette seg”.

Størst er nok uansett opptrapping rundt Iran, som i og for seg har pågått lenge.  Lakei nr 1, Obama, har utvidet sanksjonene mot Irak. Utvidede sanksjoner mot ett land har historisk sett vist seg å ikke bringe fred, og dette kommer garantert til å eskalere videre i 2012, og zionistene har ikke stort annet å gjøre enn å fortsette på krigslinjen de har lagt seg på tidligere for å ikke tape ansikt. Iran kommer til å bli angrepet. Og hvordan dette da vil eskalere er det vansklig å si. Kineserne forbereder seg på at det kan bli krig og de sier rett ut at de vil stille seg på Irans side. Zionistenes krigsmaskineri(USA) har god kontroll i området med baser rundt hele Iran. Likevel, Iran kan komme til å bite godt i fra seg. Og dette kan meget raskt eskalere til å bli en ganske så omfattende krig,  der atomvåpen meget godt kan tenkes bli brukt. Ett presset Iran vil nok forsvare seg med det de har.

Iran har den siste drøye uken hatt en militærøvelse i området rundt PersiabuktaDe har gjennomført vellykkede tester av to raketter ved Hormuzstredet, og i tilegg har marinen blandt annet øvd på å stenge stredet. Hormuz-stredet er  viktig , fordi  ca 40% av verdens tankbåtfrakt med olje passerer her. I tilegg har ordkrigen eskalert og Iran sagt klart i fra at de kan slå tilbake hvis USA’s hangarskip returnerer til basen i Persiabukta.

Iran demonstrerer taktikken å sperre Hormuz-stredet

Slik det ser ut nå er en krig mellom Iran og zionistene(Israel/USA/NATO) så godt som uungåelig, Israel(og dermed USA/NATO) vil aldri i verden inngå noe kompromiss med Iran selv om det vil bidra til fred. Og den økonomiske og psykologiske krigen mot Iran bare øker i styrke (med blandt annet sanksjoner). Så lenge zionistene har en såpass arrogant holdning er en fredlig løsning på denne konflikten  så godt som helt umulig.

Zionistene og deres lakeier vil nok mest sannsynlig vinne dette slaget, men Iran er ikke det forsvarsløse landet som USA/NATO/Israel er vane med å angripe, så det store spørsmålet er bare til hvilken pris en slik seier vil komme. 


9.Januar 2012 – Oppdatering

Vi er nå 9 dager inn i 2012. Rundt Iran blir det mer og mer  som skjer, dog er nesten ikke noe å lese om dette i de store norske nettavisene.  Iran har igjen startet en militærøvelse,  øst i landet, mot grensen til Afganistan. Marinen er klar til å ha militære øvelser med andre land i midt østen. Videre har Iran planer om nok en stor militær øvelse i Den Persiske gulf og Hormuz stredet i februar. I tilegg har Iran et økende sammarbeid med land i Latin-Amerika, noe USA ikke liker.
4. januar, etter at Iran hadde avsluttet sin øvelse, gikk USA ut med at de skulle sende tusener av soldater, krigsskip og våpen til Israel. USA/Israel/England kommer også til å gjennomføre en større flåteøvelse i Den Persiske Gulf, noe som fører til økt spenning i området.

Det pågår en massiv opptrapping, både med ord og våpen, og en full konfrontasjon kommer bare nærmere og nærmere.

Iran attack on secret US agenda

UK’s HMS Daring: A moving target for Iran

 1. Ola Nordmann
  January 4, 2012 at 4:21 PM

  Skremmende lesing dette. Ikke akkurat en artikkel man vil finne i VG. Desverre tror jeg det dere skriver her er mye riktig. Tror nok at vi går en tøff tid i møte. Men personlig håper jeg at usa går på en smell en gang for alle. De sliter jo allerede i afganistan og irak.Libya blir også tøff å holde. Så med så mye på en gang vil nok usa og deres allierte få det ganske så tøft fremover. Men som dere også skriver, det kan være at usa går tilsynelatende seirende ut av dette , men spørsmålet er bare til hvilken pris.

  • January 4, 2012 at 5:20 PM

   Det ser ut til at Zinonist-Imperiet har planer om å gjøre rent bord i løpet av året. Hverken Kina, Russland eller Iran har noen som helst sjanser mot USA og deres allierte. Likevel tror jeg Iran vil slå til nå siden opprustningene i NAT-landene og Israel og deres allierte i Midt-Østen som Saudi-Arabia og Qatar går mye raskere enn i Iran:

   http://vigrid.net/iranstrat.htm

   Iran er derfor relativt i sin beste posisjon nå i løpet av de nærmeste ukene og bør benytte anledningen mens den er der.

   • Ola Nordmann
    January 4, 2012 at 6:58 PM

    Kina og Russland vil vel støtte Iran? Begge land har betydelig mengder våpe og soldater. Og atomvåpen. Kina har jo omfattende handelsavtaler med Iran og i tilegg leverer de en betydelig mengde olje til Kina hvis jeg ikke husker feil. Da er jo egentlig Kina nødt til å stille seg bak Iran,for å nettopp beskytte sine interesser, for det verste som kan skje Kina er at usa kontrollerer mer av oljen. Om de har en sjanse gjennstår jo å se, tror som nevt i artikkelen at det blir tøft. Men usa/nato sliter jo i en del land, og iran er ikke det enkleste landet å angripe heller. Så personlig tror og håper jeg usa får en smell denne gangen. Blir “spennende” å se hva iran gjør når usa sender tilbake krigsskipet

    • January 4, 2012 at 7:20 PM

     Enig i det, men jeg tror Kina spiller det lange spillet og både Kina og Russland vil ha klare fordeler av at USA og Iran braker sammen uten at de blander seg militært. Det vil kunne gi dem det momentumet de mangler for å lage en ny verdensorden med BRICS-landene som kjerne. Klarer de det er USA ute.

     Mitt håp er at Iran slår til med et preventivt førsteslag i Gulfen og mot Saudi-Arabia og Israel. Rett og slett pøser på med det de har og tar støyten. De vil likevel bli knust slik Tyskland ble det og av samme grunn.

     • Ola Nordmann
      January 4, 2012 at 7:40 PM

      Vet ikke om jeg er enig i at Kina spiler det lange spillet. Ett usa kotrollert iran setter kina litt tilbake, både med tanke på olje (som de bare bruker mer og mer av) og andre handelsavtaler. Brics landene har vel startet dette sammarbeidet og de jobber vel fortsatt med dette.Er jo ikke hemmelig det. Om en krig i gulfen vil gi de mulighet til å lage en nny verdensorden er jeg usikker på. Utdyp gjerne hvorfor du tror en slik hendelse vil gi de muligheten.
      jeg tror forøvrig som du at iran trår til først og at de tar israel. Saudi arabia er jeg usikker på. usa har riktignok stor innflytelse der, men tross alt er et ett muslimsk land. Og når alt kommer til alt så er det begrenset hva usa/nato får av støtte fra saudi arabia etter min mening.

  • January 6, 2012 at 5:27 PM

   Hei igjen. Jeg svarer på det første innlegget ditt igjen for å se hvordan kommentarfeltet fungerer. Jeg håper du kan la denne artikkelen om Iran ligge oppe litt til uten noen over siden det vi ser høyst sannsynlig er en historisk krig i sakte tempo. At Israel og USA er klare for førsteslag nå er jeg ikke i tvil om av tre årsaker:

   Israel har flyttet topp-plangruppen sin til en amerikansk base i Tyskland hvor de har den totale globale oversikt. USA’s 5. flåte gikk ut av den Persiske Gulf med en gang Iranerne startet sin øvelse for ikke å bli fanget som gisler av Iran. USA har sin styrke i kamp på avstand og ikke mann mot mann og skip mot skip. For det tredje har USA plassert store troppestyrker i Israel og i de arabiske gulfstatene sammen med en stor ladning nye våpen.

   Med andre ord: USA har avstand og kan slå ut Iran uten egne tap av betydning. Og dermed er forutsetningene rent militært klare på det taktiske plan for et totalslag mot Iran som kan komme når som helst. Samtidig kjøres en dårlig skjult krig inne i Iran med sikte på indre destabilisering. Iran har kun et valg: Førsteslag mot Israel.

 2. January 7, 2012 at 1:02 AM

  Ja denne artikkelen blir liggende på topp en stund til, med eventuelle oppdateringer underveis. Som du skriver, krig er på gang og zionistene og deres lakeier plasserer seg strategisk. At Israel har flyttet topp-plangruppen til en amerikansk base i Tyskland var ny informasjon. Men har lagt merke til at Kina aktivt har gått ut ved flere tilfeller og sagt klart i fra hvem de støtter ved en eventuell konflikt.
  At USA kan slå ut mye på avstand er hevet over enhver tvil. Nærkamp derimot kan bli meget vanskelig for de å håndtere. Analysen din er helt korrekt, skal Iran i det hele tatt ha en sjanse må de angripe Israel først, og gjerne noen av USA’s baser.

  • January 9, 2012 at 8:25 PM

   Bra. Det skjer så mye i media for tiden om denne opptrappingen at det nærmest er umulig å få lest det alt sammen. Med media sikter jeg til medier som RT, PressTV og den kinesiske CCTV og lignende. VG og det slenget den blekka tilhører fortjener ikke tilnavnet “media”, men jødestyrt søppelpropaganda.

   Det mest interessante nå synes jeg er meldingene om at de tre landene som utgjør kjernen i ondskapens akse: USA, Israel og England skal avholde felles flåteøvelser i Den Persiske Gulf samtidig med at Iran skal avholde en ny og stor marineøvelse der. Dette lukter full krig og jo mere jeg ser på det strategiske bildet tror jeg Iran gjør rett i å ta konfrontasjonen nå selv om de blir slaktet. Det er bedre å bli slaktet mens man kan ta igjen enn å vente til man er malt til grønnsak og deretter ikke kunne slå tilbake.

 3. January 9, 2012 at 9:01 PM

  Ja, det skjer mye. Men som du skriver Tore så er det lite som kommer ut fra zionistenes propagandamaskineri. Problemet er at det er nettopp det skvipet folk flest leser og tar som en sannhet.

  At Usa, Israel og England skal avholde felles flåteøvelse samtidig med Iran er vel nesten det samme som krig. I tilegg kan man se andre land posisjonere seg , feks slik Kina har gjort. De stiller seg bak Iran, men om det gjør alvor av dette når det smeller gjenstår å se. Tror det skal mye til for å unngå en full konfrontasjon nå.

  • January 9, 2012 at 11:21 PM

   Det hele er omtrent som om Nord-Korea, Iran og Kina skulle sendt sine flåtestyrker til Det Karibiske hav samtidig som de pøste kampstyrker og militært utstyr i enorme mengder inn i Venezuela, Cuba, Mexico og Canada. Jeg ler ved tanken.

   Kina stiller seg ikke bak Iran annet enn med ord. Russland lærte av Libya og har stasjonert en større flåtestyrke med sine sterkeste skip i og utenfor Syria. Hvis Kina ville ha støttet Iran måtte de sendt en stor flåtestyrke inn i Det Indiske Hav for å true Diego Garcia og de zionistiske styrkene i ryggen.

   Hverken Russland eller Kina har uansett noen sjanse og det beste er nok å rasle med sablene, men la Iran ta støyten alene. Deretter bør den frie verden med BRICS-landene i spissen ruste opp og inngå tettere allianser.

 1. January 14, 2012 at 6:11 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: