Home > Artikler > God jul

God jul

Vi i GIABO vil passe på å ønske våre lesere en riktig god jul og ett godt nytt år.

Samtidig vil vi minne dere om at året vi går inn i garantert vil være preget av uroligheter.

Både kraftige økonomiske og voldelige uroligheter, med massive demonstrasjoner og muligens mer krig kommer til å prege 2012.

Overvåkningen av befolkningen vil øke i omfang, vår “frihet” og “yttringsfrihet” blir mer innskrenket.

Mer enn noensinne vil det være viktig å bryte ut av dagens “politisk korrekte samfunn”, og begynner å “tenke selv”. Vi i GIABO skal gjøre hva vi kan for å bidra til dette.

Er DU en person som ønsker å bidra?

Føler du at tiden er inne for deg til å gjøre en forskjell?

Ta kontakt på mail: giabo@giabo.no

Categories: Artikler
 1. September 27, 2015 at 4:40 PM

  Sandvika 27-9-2015
  Et angrep på yttringsfriheten – grunloven § 100!
  ALFRED OLSEN ER ANSVARLIG LEDER FOR EN INTERNETSIDEN http://holywar.org som har en USA provider. I Norge har myndigheter ikke funnet noe galt i den; derfor har de ikke gått til sak mot Alfred Olsen for sine YTRINGER mot SIONISMEN.
  Derimot i Italia (den mest korupte land i Europa) den Sionistiske Lobbyen har anmelt Olsen for sine meninger til COURT OF BOLZANO som på sin side via EUROJUST – fikk Norske Myndingheter til å innlede etterforskingen via Norsk Politi (i Bærum) ved å ransake Afred Olsens hjem. I denne henseende har Norsk Politi også sendt til Italienske Myndigheter sensitive opplysninger om Alfred Olsen som kan sette hans liv i fare.
  1) Politiet i Asker og Bærum forhørte Alfred Olsen uten å informerer han om hva saken gjelder eller hva han er anklaget for. Fremdeles idag har Alfred Olsen ikke mottatt hverken fra Italienske Myndigheter eller Norske Myndigheter alle papirer om denne saken. Han er fullstendig rettsløs. (PS! Ingen norsk dommer godkjente EUROJUST krav).
  2) Som Norsk Borger Alfred Olsen kan ikke forsvarer seg siden han ikke har økonomiske muligheter til en advokat, dessuten denne SAKEN er VANSKELIG siden det foregår i Italia.
  3) Det ser ut at Alfred Olsen er fullstendig RETTSLØS siden saken skal foregå i en Italiensk RETTSAL i Italia den 11 November 2015 hos COURT OF BOLZANO -Palazzo di Giustizia, Piazza Tribunale 1, kl. 9:00.
  4) Ytringsfriheten er en forutsetning for vårt demokrati og dermed en nødvendighet for vår tankefrihet. Retten til å ytre sine meninger, rett til å vite, rett til trosfrihet, rett til å kritisere, rett til å ha en mening og rett til å stille kritiske spørsmål blir en illusjon uten å kunne heve stemmen. Det er derfor godt å ha en stemme fordi det er det som gjør oss til mennesker.
  Ytringsfriheten er vår rett til å leve som frie. Det er denne retten til å være et fritt menneske som den Israelske Lobbyen rammer. Derfor er det så viktig at vi forsvarer retten, motsatt er all vår frihet i fare.
  5) Desverre det vi ser her er et angrep mot YTTRINGSFRIHET I NORGE; en Norsk Borger vil antagelig bli dømt uten noen form for JURIDISK ASSISTANSE siden han ikke er rik; ikke i en Norsk Domstol men av en Italiensk Domstol (som er kjent for å være korupt).
  6) Dette viser klart at EUROJUST misbrukes av den SIONISTISKE Lobbyen for å stoppe enhver kritikk av Israel. HVOR ER ALLE CHARLIENE? Ytringsfriheten for noen men ikke for alle…for noen hykleri. Mvh. Alfred Olsen

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: