Home > Norge > En ytterligere knebling av “yttringsfriheten”

En ytterligere knebling av “yttringsfriheten”

Lenge før Anders Breivik kom inn i bildet har man merket at det har blitt vanskligere å debattere og ikke minst si sin ærlige mening. Kulturmarxister har innført Politisk Korrekthet og gjennom denne hersketeknikken kontrollerer de samfunnet, og umuliggjør enhver fornuftig og fruktbar debatt. Samfunnet og folket blir omformet gjennom kulturmarxisme, kulturmarxistisk dialetikk og dekonstruksjon ved hjelp av politisk korrekthet, til ett forsvarsløst amøbesamfunn.

Er man en person som sier i fra, tar det ikke lang tid før man blir stemplet enten som det ene eller andre av de “politisk korrekte” kulturmarxistene, man kan risikerer å miste jobb, familie og få økonomiske problemer. Dermed er vedkommendes liv rasert, og vedkommende slutter å si sin mening for å få” fred og ro”. I dagens samfunn er de fleste veldig enkle å kontrollere ved hjelp av penger.   Dette både har ført til og vil føre til at det er veldig mange som ikke våger stå opp for sin mening, av frykt for hvilke konsekvenser det kan få for dem.

Som siste tilskudd på å få folket til å føye seg kan man i dagens VG kan man lese at forsvarer Geir Lippestad mener “at islamkritiske personer som skriver på nett må ta sin del av ansvaret for hva Anders Breivik gjorde”. Det han ønsker er å kalle inn nettdebatanter som vitner.

Konsekvensen av dette er jo at folk helt slutter å bruke yttringsfriheten av frykt!

I ett demokrati skal det være slik at folket kontrollerer staten, men skremmende nok har vårt samfunn blitt slik at hver enkelt sakte men sikkert mister mer og mer frihet, og staten har til slutt full kontroll på hva man sier å gjør.

Takket være politisk korrekthet fra kulturmarxistene har vi blitt forvandlet til en nasjon av skremte, underkuede “sauer” som bare godtar det vi blir fòret med.

Categories: Norge
 1. December 6, 2011 at 5:23 PM

  Ytringsfrihet finnes ikke og all offentlig debatt er kneblet og begrenset. Av og til kan man kommentere som i denne artikkelen til Dagbladet. Her bruker jeg selv Sontse som nick:

  http://www.dagbladet.no/2011/12/06/nyheter/medier/anders_behring_breivik/fjordmann/geir_lippestad/19301234/

  Vil vi åpen debatt må vi ta den her i GIABO og invitere andre med.

  • December 6, 2011 at 11:56 PM

   Der er vi helt enige. Det vi mener med artikkelen er å få frem at den såkalte “yttringsfriheten” vi har i hht til våre politikere pr i dag bare blir innskrenket dag for dag. Med det ene virkemidlet værre enn det andre. Og folket bare aksepterer det. Det er skremmende. Og vi kunne ikke være mer enig, her på GIABO tar vi mer en gjerne debatten, enten det er på politisk betente temaer eller noe mer hverdagslig. Vi ønsker å få med folket på en åpen og konstruktiv debatt! Vi ønsker folket velkommen!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: