Home > Europa og EU > Negative nyheter fortsetter å komme

Negative nyheter fortsetter å komme

Man skal ikke lete lenge nå for tiden for å finne negative økonomiske nyheter. Nå rasles det med sabler mot Frankrike. Kredittvurderingsbyrået Moody’s advarer Frankrike om at landets AAA rating er presset og at den er den svakeste av landene som har AAA. Konsekvensen kan over tid bli at ratingen settes ned, noe som vil gi landet mer problemer. Dette er en domino effekt som sprer seg sakt men sikkert gjennom Europeiske land. I tilegg har Italia det tøft, og Spania er fortsatt i en sårbar situasjon.

En total kollaps synes å komme nærmere og dette har også tidligere vært spådd.

I dag kom også nyheten om en resultatkollaps for Goldman Sachs . Dette er et firma som har slitt med sivilt søksmål ( som de “kjøpte” seg ut av ved å inngå forlik) for å ha lurt sine kunder og innside skandale.

Når det da på toppen av dette er en melger, Alessio Rastani, som går ut å sier at Goldman Sachs styrer verden bør man virklig bli skremt. Man må huske på at denne banken også har ett solid fotfeste I FED.
Sitat Alessio Rastani: AdTech Ad– Det er ikke regjeringene som styrer verden. Det er Goldman Sachs som styrer verden. Og Goldman Sachs bryr seg ikke om noen redningspakke, det gjør heller ikke de store fondene.

Se intervjuet av han her ( fra BBC):

Slik det ser ut nå, så nærmer vi oss en total kollaps av økonomien. Man burde veldig enkelt forstå at Norge også vil bli meget hardt rammet av dette.  De på toppen, finansterroristene og deres lakeier, har garantert sikret seg slik at de ikke lider noen nød.

De som blir rammet er den vanlige befolkningen. 

Reaksjonene er begynt å komme, i mange land, og dette vil bare øke i omfang. Finansterroristene blir mer og mer presset.

Hva vil de svare med når de blir presset inn i ett hjørne?

Advertisements
Categories: Europa og EU
  1. No comments yet.
  1. November 29, 2011 at 4:29 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: