Home > USA > Aksjonen Occupy Wall Street øker i omfang

Aksjonen Occupy Wall Street øker i omfang

Det har vært skremmende lite omtale av dette i norske medier til tross for at dette har pågått i flere uker.  Dog har det vært noen artikler    ( som denne og denne), og det finnes flere, men tatt i betraktning hvordan dette har utviklet seg er det veldig rart dette fenomenet ikke har fått mer oppmerksomhet.

Disse artiklene har en tendens til å forsvinne fra forsiden ganske så fort og de største avisene berører ikke temaet så mye.

Er man redd for at den vanlige mannen i gata skal skjønne hva som skjer?

Finansterroristene på Wall Street går virkelig tøffe tider i møte. I går ( 5. oktober ) var det samlet mellom 5 og 12 000 i en lovlig demostrasjon. Dette vil nok fortsette en stund til. Og denne uroen kommer nok til å spre seg, også utenfor USA’s grenser. Vi har jo allerede sett at det har vært uro i feks Hellas.

Folk har begynt å våkne opp og ikke minst begynt å gjennomskue at dagens økonomiske system ikke fungerer, at det kun er de rikeste som blir rikere. Dagens økonomiske system er tross alt ikke annet enn ett gigantisk pyramidespill og en svindel uten sidestykke i verdenshistorien.

For å si det på en enkel måte: Ett system som baserer seg på gjeld er nødt til å kollapse, og når de som styrer dette systemet kan svindle så sier det seg selv at det vil komme reaksjoner, og det vi ser nå er nok bare starten. Finansterroristene vil garantert klamre seg til “makten” så lenge de kan.  Tross alt, de har hele regjeringer, politi og militæret bak seg, enn så lenge.

Hvor lenge kan de på toppen holde de store massene under kontroll?

Advertisements
Categories: USA
  1. No comments yet.
  1. October 9, 2011 at 2:02 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: