Home > Norge > Slavebindingen av folket øker i omfang…

Slavebindingen av folket øker i omfang…

September 29, 2011 Leave a comment Go to comments

Nå ønskes det at Norge skal bli ett kontantløst samfunn. Det skal straffe seg å betale med kontanter. Og argumenter som at det er stort sett kriminelle som bruker kontanter til betaling, at sedler og mynter sprer sykdom og smitte, har tidligere også vært brukt for at folk skal bli vane med å bruke kort og ikke kontanter.

I dag betaler man gebyrer på bruk av kort (dog ikke i alle banker), men likevel er det nok mange som bruker en bank der man har gebyrer. Bankene vil neppe gi slipp på denne ekstrainntekten selv om de legger på gebyrer på uttak av kontanter.

Men for å komme til essensen, dette er nok en overvåkning vi som befolkning vil få over oss. Hvorfor skal staten, som egentlig skal tjene folket, overvåke hva herr og fru Hansen bruker pengene på? Hvorfor skal befolkning akseptere at de som allerede har ett enormt sugerør ned i folkets lommebok skal overvåke hva man faktisk bruker sine resterende penger til? For det er nettopp det som vil skje over tid.

Ett annet scenario er jo hva som vil skje den dagen banksystemet kollapser (teknisk feil/datatrøbbel eller at det økonomiske systemet faller sammen) , da er det ingen som har kontanter, og ingen får tak i kontanter.

De som sitter på toppen og som skal “ta vare på oss” har garantert sikret seg selv så de ikke får problemer om så skulle skje. Men hva med deg?

Det er på tide at man tar vekk skyggelappene og faktisk våkner opp. Stopp opp, se deg om og tenk: hva er det egentlig som skjer, og hvem tjener på alt dette?

Advertisements
Categories: Norge
  1. July 9, 2013 at 9:55 AM

    It’s in reality a great and useful piece of information. I am glad that you shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  1. April 8, 2013 at 4:38 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: