Home > Norge > Skremselpropaganda??

Skremselpropaganda??

September 20, 2011 Leave a comment Go to comments

Når media begynner å virkelig skrive om negative ting tar det virkelig av. Som i denne artikkelen.

Dette kan være ett tegn på at også Norge går meget tøffe tider i møte. Med en Europeisk økonomi som kollapser vil også Norge bli enda hardere rammet, med bla økt arbeidsledighet.

At det er mange inkassosaker er nå så, men å skremme folk til å betale, med å flagge at har man en anmerkning eller flere så får man ikke jobb er litt for dumt. Det finne desverre mange skjebner i dette landet som aldri kommer frem. Og enda mer skremmende er at det er så mange folk som fordømmer de som har havnet i gjeldshelvetet.Det hjelper selvfølgelig ikke på folks fordommer at man har laget underholdning av dette problemet på TV3 (Luksusfellen). Mange som opplever dette er mennesker, som deg og meg. Mennesker som har blitt arbeidsledige, syke osv og det er bare noen av grunnene til at folk sitter dypt i gjeldsgjørma. Og å komme seg ut av denne er ganske så vanskelig.

Har selv vært i kontakt med flere som har vært på nippet til selvmord takket være gjeld. Disse havnet i gjørma pga sykdom,. De gikk fra meget godt betalte jobber til å være langtidssyke. Tapet blir stort for mange da det er ett tak på hva man får i sykepenger.   For disse menneskene blir ikke livet spesielt bedre av å lese slike ting. Selvfølgelig er det mennesker som lever over envne, og det er egentlig ikke så rart, dagens samfunn er så pengesentrert at man kan bli kvalm av mindre. Status er det som gjelder. Forbrukslån blir regelrett kastet etter mennesker. Ikke rart at det finnes de som lar seg lure.

Når man så har begynt med dette så sitter man i bankenes felle og man er en slave, mest sannsynlig for resten av livet. I tilegg så har man inkassobyråer som virkelig er grådige haier. Og takket være våre politikere som sier at vi gjerne må bruke mer penger, har de lov til å legge på enorme gebyrer på krav slik at skyldner nesten garantert ikke har mulighet til å gjøre opp for seg.

Man kan lese mer om dette temaet her.

Hvor mange liv skal gå tapt før man forstår bankenes kynisme?

Hvorfor lar våre politikerer dette spillet få fortsette? 

Hvem tjener på at en befolkning er slaver av gjeld?

Advertisements
Categories: Norge
  1. No comments yet.
  1. June 7, 2014 at 11:07 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: