Home > Europa og EU > Nervøst i Europa

Nervøst i Europa

September 19, 2011 Leave a comment Go to commentsDaglig kommer det meldinger om at fler og fler land i Europa sliter økonomisk, som bla ett resultat av finansterroristenes herjinger . Hellas, Irland, Spania og Italia ligger ganske dårlig ann. Og ett lands “konkurs” vil påvirke ganske mange andre land.  Euroen blir spådd en heller laber fremtid. I tilegg har jo også Island hatt sitt å slite med, og skadevirkningene henger fortsatt igjen.

Til syvende og sist er det befolkningen i hvert enkelt land som blir skadelidende. De som sitter ved makten har jo likevel sikret seg slik at de ikke blir rammet. Vil vi i tiden fremover se en kraftig økning i “fattige”?   Det ville være ganske naivt å tro at dette ikke vil ramme Norge.

Det vil kanskje ta noe lenger tid før det slår til her, men vi vil over tid garantert merke dette. Og også her vil vanlige mennesker bli rammet. Noen eksempler er mer arbeidsledighet, dårligere velferdsgoder og garantert en økning i tvangssalg av boliger. Alle “vanlige borgere” blir rammet på en eller annen måte.Vi er allerede i dag slaver av ett system, og det vil vi merke den dagen kollapsen kommer.

Ett viktig spørsmål du bør spørre deg er:  HVEM vil tjene på dette?

Advertisements
Categories: Europa og EU
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: