Home > Norge > En varslet katastrofe?

En varslet katastrofe?

Verdens økonomi er meget usikker for tiden, og det vi ser nå er nok bare ett forvarsel på hva som vil komme i tiden fremover. Det er flere og flere som advarer mot farene som kommer.

Oljefondet har vært nevnt før, men nå begynner til og med investorere å reagere. Dette er ett varsel vi virkelig burde ta på alvor. Oljefondet burde avvikles umiddelbart, og verdiene burde heller vært investert i metaller, opgradering av norsk infrastruktur, skoler , sykehus og eldreomsorg. Da kan man snakke om å investere for fremtidige genrasjoner.

I stede er Norges verdier fortsatt i klørne på finansterroristene på casino Wall Street.

Advertisements
Categories: Norge
  1. Joakim Hansen
    August 18, 2011 at 7:11 PM

    Det jeg synes er skremmende med det hele er at de fleste synes dette er greit og de tror ikke de pengene kan forsvinne. Personlig er jeg helt uenig i at vi skal spare oss til fant for fremtiden. Mye av pengene kunne, som dere skriver her, vært brukt til å oppgradere veier og infrastruktur, sykehus, skoler og eldreomsorg. I stede etterlater vi nå en enormt falleferdig nasjon til våre etterkommere. Og nei, vi ville ikke fått inflasjon, vi kunne leid inn arbeidskraft fra andre europeiske nasjoner. Da ville pengene gått ut av landet, (men skatteinntekter ville vært igjen her), vi kunne mest sannsynlig også fått utbedret masse til en langt lavere kostnad sammenlignet med Norske priser. Og pengene hadde gått til noe som er meget viktig. Oppgradering av Norge som nasjon

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: